Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Dainis Vanags

+48

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1767 skatījumi

Kā tad tur īsti ar tiem dekoderiem?

Sadzīves tehnika un elektronika » Televizori

Vai lcd/plazmas televizoriem iebūvētais dekoderis pildīs savas funkcijas vai tomēr jāpērk atsevišķi? Maksas kanāliem jebkurā gadījumā būs nepieciešams atsevišķs dekoderis, kur iebāzt viedkarti?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Pajauta.lv

+180

 
Ja iebūvētais dekoderis atbalsta MPEG4, viss būs OK, ja ne (ja iebūvētais dekoderis ir MPEG 2), būs nepieciešams transkoderis ar Neotion procesoru, ko sprauž jebkura mūsdienīga TV CI slotā. Šāds risinājums gan neder visiem TV. Tad vienīgais risinājums ir ārējais dekoders, bet tad arī vajadzētu raudzīties pēc kaut kā labāka, nevis Lattelecom piedāvātā. Ļoti vēlams būtu HDMI savienojums starp ārējo dekoderi un TV, bet Lattelecom piedāvātajam dekoderam šādas iespējas nav.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

man ir lattelecom dekoders un esmu loti apmierinata.ja ir televizors pirkts 2008 vai 2009 gada,tad parsti jau dekoders ir televizora. tikai janoperk viedkarte. lattelecom majas lapa ir sikaka informacija par televizoriem kuriem jau ir visas ekstras.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Patreiz jau ir bardaks ar visu to TV.Viedkartes sabeigušās,tā kā cilvēkiem panika . Katru dienu sastopos ar cilvēkiem,kam ir maldinoša info par to visu. Gaidam spēcīgākus dekoderus,bet diemžēl pircēji ķer un grābj šos pirmos piedāvātos. Bet nu pagaidām sūdzību par viņiem nav.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Inga Ingucis

+1833

 
Sapratu, ka tie būs nepieciešami tikai tiem, kas līdz šim skatījās ar antenu. Cik nopratu daudzdzīvokļu mājās, kurās TV skatās ar kabeļa starpniecību tas nebūs nepieciešams...
Vai sapratu pareizi?

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.