Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1178 skatījumi

Labāka skaņa no LED tv ? Vai tiešām vienīgais veids kā dabūt labu skaņu no tā TV ir caur kinozāli?

Sadzīves tehnika un elektronika » Televizori

Neskatos ne DVD, ne Bluray. Arī radio un mp3 negribu klausīties caur kinozāli - kasti, kas aizņem vietu. Vai ir kāda vienkāršāka skaņu sistēma ar optisko ieeju ko var pieslēgt pie TV lai dabūtu labāku skaņu?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Labāka skaņa nekā kinozālei ir principā jebkam. Ja tu tiešām domā to all-in-one consumer 5.1 kinozāli, kas nāk jau sakomplektēta, tad tās točna skan līdz vemšanai briesmīgi. Bet nu, ja tu negribi "kasti, kas aizņem vietu", tad variantu nekādu laikam nav. Viss, kas skanēs labi, aizņems vietu. Vismazāko vietu aizņems (un arī labi skanēs) aktīvie studijas monitori vai jebkurš puslīdz normāls stereo pāris no, KRK, Audioengine, Wharfedale, Jamo, vai JBL u.tml.

Televizoram, domāju, ka pilnīgi pietiek ar šādām, lai aizvietotu iebūvētos skaļruņus: http://hi-fi.lv/products/lv/80/2861/sort/1/filter/0_0_0_0/Wharfedale-DS-1-Akt%C4%ABv%C4%81-akustisk%C4%81s-sist%C4%93mas-ska%C4%BCrunis.html

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Iespējams, ka var peivienot arī muzikas centram, ja tāds variants Jums pastāv.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Martins

+628

 
Ko Tu te murgo? Vienkārši pagriez skaņu + :D

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Daudz ko negribi, bet ko gribi? :) Un kam šajā pasākumā optiskā ieeja iecerēta, nevar būt, ka TV nav "parastā" audio izeja.
Ja nevēlies liekas kastes, tad jāmeklē skaļruņi, ar integrētu jaudas pastiprinātāju, parasti atrodami kā "datoru skaļruņi".

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.