Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • -1 balsis
  • 965 skatījumi

Kāda ir kvalitatīva mūsdienu televizora vērtība naudas izteiksmē procentuāli pēc nepilnu 2 gadu lietošanas ?

Sadzīves tehnika un elektronika » Televizori

Runa ir par LG 8.sērijas 47 collu lieluma platekrāna 3D Cinema viedtelevizoru, kurš Latvijas elektronikas veikalā ar pārdesmit procentu atlaidi maksāja aptuveni 1150 eiro ! Televizors lietots ļoti saudzīgi, ļoti maz kustināts, uz tā nav redzamas lietošanas pazīmes, vienīgi uz tālvadības pults vienā mazā vietiņā noberzusies no lietošanas krāsa ! Es to prasu, jo ieraudzīju viena jaunākā Samsung televizora pārdošanas sludinājumu, kur piedāvāja iemainīt pret manu televizoru ar manu piemaksu, bet, kad aizrakstīju, tad novērtēja tikai uz 300. maks. 400 eiro. Manuprāt, tas ir baigi zems novērtējums par aparātu ar garantiju, kā jūs domājiet ?! Pats pārdevējhs gan pārliecinoši savos sludinājumos raksta,tiemKas "TV grib par sviestmaizi- lūgums netraucēt",šķiet, ka viņš pats grib par sviestmaizi citu televizoru un v'ēl smuku naudiņu klāt ! Vai ir vispār izdevīgi piekrist kautkādai maiņai ar piemaksu vai kā pircējam tomēr ir vērts samaksāt pilnu summu ?
Televizoru nepārdodu, tikai painteresējos

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

JanKa

+80131

 
Kas ir "vērtība" ? Ir cena, par kādu tu vari atrast pircēju - ieliec sludinājumu un par savu iedomāto "vērtību" un paskaties cik interesentu uzrodas.
47LM8600 ir 3 gadus vecs modelis, šodien TV industrija ik gadu piedāvā kādu nevienam nevajadzīgu inovāciju -3d,4k, ieliekti, izliekti, superdupersmart, līdz ar ko morāli TV novecu tikpat ātri kā datortehnika. Lai gan vairums TV kanālu ko skatamies ir tādi paši kā bijuši pirms desmit gadiem, pat ne 720p.
Tiem kuriem ir vēlme skriet pakaļ jaunākajām tehnoloģijām, un tam pietiek naudas pirks jaunāko modeli, tiem savu veco grabažu nepārdosi, bet tiem kas reālāk skatās uz TV "vērtību" ir skaidrs, ka tas savā laikā ir bijis pārcenots jaunums un atmetot visu lieko, paliek nekas vairāk kā 47" FullHD displejs, kuram tūlīt beigsies garantija un problēmu gadījumā būs dārgs krāms.

pirms 9 gadiem  

Eriks Bindemanis, pirms 9 gadiem :

Runa nav par LM, bet gan LA modeli 860V, kurš ir 2013.gada, tātad 2 gadus vecs modelis, bet jāpiekrīt, ka garantija beigsies jau pēc pāris mēnešiem. Ar vērtību es domāju, cik caurmērā vidēji statistiski lētāki paliek inovatīvie televizori pēc pāris gadiem, ja kāds tam ir sekojis līdzi.. .

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.