Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Inese Zukule

+10

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2789 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Krista Junkere

+274

 
Nevienā augstskolā nav budžeta vietu uz neklātienes studijām! Tā ir katra strādājoša cilvēka problēma - vēlies studēt, izvēlies - darba vai mācības? Jo apmaksāt pašam ir neiespējami, savukārt bankas nemaz tik dāsnas uz tiem studiju kredītiem nav.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ha ha :) Skolotājs tevi nemāca bez maksas, viņam algu maksā visa uzņēmējdarbībā iesaistītā Latvijas pilsoņu daļa.. Un VALSTS apmaksātas studiju vietas ir vairāk takā tēmētas uz pilna laika klātieni.. Bet tā tas ir visur pasaulē, Amerikā, Indijā, Krievijā - lielākoties visur publiskās izglītības mērķprodukts ir universitātes profesors.
Takā par jautājumu - nekur, ja vien par velti neuzskati arī no bankas aizņemto kredītu - tādā gadījumā jebkur.. Nopozicionēt sevi tev varētu palīdzēt niid.lv datubāze :)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.