Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2666 skatījumi

Ar kaadu videejo atziimi ir reaali iespeejams iekljuut budzeta grupaa? Nenjemot veeraa citus priekshnosaciijumus.

Izglītība » Augstākā izglītība

Ar kaadu videejo atziimi (vidsusskolas attestaats) ir reaali iespeejams iekljuut budzeta grupaa? Nenjemot veeraa citus priekshnosaciijumus.
Pie reizes atbildee variet iekljaut arii citus prieksnosaciijumus.
Paldies.

Pirms 14 gadiem

taatad ja man videejaa ir 7, bet es labi nokaartoju eksaamenus ne zemaak par B liimeni tad visam vajadzeetu buut kaartiibaa?

unknown (Google), pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Elīna Zeibote

+4507

 
Viss ir atkarigs, galvenokart, no centralizeto eksamenu rezultatiem. Tavas izredzes ieklut budzeta butu ar A un B limeni. Ar C limeni pretendentu ir daudz.

pirms 14 gadiem  

Elīna Zeibote, pirms 14 gadiem :

Tikko izlasiiju par videejo atziimi 7, tas gan nav iipashi daudz, bet kaa jau teicu - visu vairaak vai mazaak izskjir centralizeeto eksaamenu rezultaati.

unknown (Google), pirms 14 gadiem :

videja preciizaak ir kaut kas nedaudz zem 8, domaaju ja ta videja baigi daudz ko maina varu uzdziit arii augstaku, bet ja noteicosie ir eksameni un ar videjo 7 pietiek, tad labaak laiku novirzishu prieks a un b limenjiem eksamenos.

Elīna Zeibote, pirms 14 gadiem :

Straadaa maksimaali pie visiem faktoriem, ja izskjirsies vienaadi testu rezultaati un liimenji, tad skatiisies videejo atziimi, bet tas nenotiek biezhi. Bet izsleegt taadu iespeeju nevar. Veiksmi :)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kaspars Vilde

+104

 
Tas ir atkarīgs uz kurieni tu gribi iet studēt! Ar C līmeņiem var mierīgi cīnīties par budžetu RTU DITF, pārējās fakultātēs un augstkolās būs kā būs!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Baiba Bārene

+20

 
kā jau teica cilvēki - viss ir atkarīgs no tā, kur tu stājies un kāds tanī gadā gadās konkurss. Ir daudz daudz vieglāk tikt budžetā, kā tu iedomājies :-) tik ej un dari, būs labi pārsteigumi :-) jebkurā gadījumā, no otrā semestra budžets ir atkarīgs no tavām sekmēm - tā saucamais rotācijas princips.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Domāju,ka centralizēto eksāmenu rezultātiem jebkurā augstskola',lai tiktu budžetā, jābūt A un B līmenī. Ar zemākiem-ja kaut kur arī ir tik tukšs,ka paņem, tad tās mācības tur būs gana sarežģītas,lai tāds,kam zemāk par B līmeni, tur nemaz nevarētu pavilkt.
Tā ka pacenties tajos priekšmetos,kas tavā augstskolā nepieciešami, labi nokārtot eksāmenus. Skolas vidējo atzīmi vispār vērā neņem. Pašlaik ar tavu vidējo 7 izredzes tādas samērā vidējas.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

Ta ka tgd ir krize un naw daudz kas studee,tpc var ieklut ar D limeni vismaz,tas ir apmeram 6nieks. Protams ne visas augstkolas,bet daudzas.:)

pirms 14 gadiem  

Elīna Zeibote, pirms 14 gadiem :

Tu laikam nesaproti, ko nozime budzeta grupa? Tas ir valsts apmaksats. Kur tad var ar D limeni ieklut?
Budzeta vietas ir samazinatas, nemuldi niekus. Ar D limeni tikai par maksu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.