Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Miervaldis

+323

 
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2034 skatījumi

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

annelle

+20

 
Es gan uzksatu, ka Latvijā tomēr skatās kur iegūts diploms. O.k. LU RTU tās ir augstkolas kur ir senči mācījušies un kur vnk. strādā vŗads . bet saturs ir nekāds. Bet tādus diplomus pat citreiz labprātāk pieņem nevis nezināmu privāto augstkolu diplomus. RISEBA tomēr ir spēcīga starptaustikā sadarbība un iegūtais diploms ir atzpīstams gan LAtvijā gan ārpus tās. Esmu dzirdējusi ka RISEBAS diploms ir viens no tiem, kuram ir priekšroka darba tirgū.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Teorētiskās zināšanas ir viena lieta. Manuprāt svarīgāk ir tas, nevis kāda emblēma ir uz Tava diploma, bet gan tas, kā Tu savas zināšanas māki un gribi pielietot darbā.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Nedomāju, ka kādai no Latvijas augstskolām ir priekšroka darba tirgū attiecībā uz diplomu prestižumu. Visu LR akreditēto augstskolu diplomi ir atzīti Latvijā un visā pasaulē. Ja mēs runājam par prestižumu, tad par prestižiem var nosaukt tikai uz vienas rokas skaitāmu augstskolu diplomus, piemēram, Harvarda, Kembridža, Jeila, Bērklija universitātes.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

annelle

+20

 
Es savukārt, esmu dzirdējusi gluži pretējo. Mans kursabiedrs no LU tagad studē RISEBA, un viņš teica, ka uzņēmēju vidū RISEBA diploms esot pieprasīts.Jo RISEBA maģistratūra Uzņēmējdarbības programmā var iegūt uzņēmējdarbībai nepieciešamās zināšanas.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Niks

+120909

 
Ir labāki, bet gandrīz nekur jau sen vairs neņem darbā tikai tāpēc, ka ir kāds diploms. Darbu negarantēs arī Harwarda vai MTI.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Krista Tuča

+20

 
Laikam jau uz vienu no taviem jautājumiem tikko atbildēju... Bet... Atbildēšu arī uz šo, jo pašai arī ir RISEBA diploms, tomēr visu izsaka darba pieredze un šobrīd strādāju ar diplomu nesaistītā profesijā, līdz ar to nevaru objektīvi spriest, vai ar RISEBA diplomu kkur ņems darbā vai nē! :) Tomēr priekšroka visnotaļ tiek dota cilvēkiem, kuri studējuši turpat, kur vadība... :)

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.