Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Maira Bērza

+10

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 6270 skatījumi

Jūsu atsauksmes par Ekonomikas un Kultūras augstskolu?

Izglītība » Augstākā izglītība

Tagad mācos 12. klasē, pēc vidusskolas beigšanas biju domājusi studēt EKĀ (Ekonomikas un Kultūras augstskola), bet tagad esmu dzirdējusi sliktas atsauksmes par to, ka lekciju grafiks esot ļoti slikts (nedēļā skolā jābūt tikai 2 dienas, bet studiju maksa augsta).

Un vai šajā augstskolā iegūtā izglītība ir konkurētspējīga un pēc studiju beigšanas varēs iegūt darbu?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Lai iegūtu SAVU viedokli, aicinu visus interesentus uz atvērto durvju dienām EKA , kas vairākas reizes tiks organizētas pavasarī. Sīkāku informāciju atradīsiet www.eka.edu.lv

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

esmu EKA studentu.Un ja jau jūs salīdzinātstudiju maksu ar citām augstkolām,tad EKA maksa ir pietiekami laba,jo tā nav tik augsta kā citās augstkolās. Tu esi pati savas karjeras noteicēja - ja tev rūp tava nākotnes profesija,tad droši vari rakstīt uz eka epastu,kur tev dos skaidru atbildi. No savas puses iesaku pakonsultēties ar studentiem,kas šo augstkolu ir pabeiguši. Tev ir iespēja izvēlēties - bet ko esmu ieguvusi no EKAs šobrīd - ir zināšanas,kas ir lieliskas un,kuru man pietiek, Studentu pašpārvalde,kur tu esi daļa no kaut kā liela un lieliski pasniedzēji,kas vienmēr ir gatavi tev palīdzēt un dod vēl vairāk zināšanu. Viss ir atkarīgs tikai no tevis.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Reinis

+880

 
2-3 dienas mācies, pārējās brīvas, programmu mierīgi varētu iespiest uz 3 gadiem, bet skola ir ieinteresēta vairāk izkāst naudu. Kādēļ domā tieši par šo skolu? Ja vēl neesi izdarījsusi izvēli, izlasi par darba izvēli, tas gandrīz 100% attiecas uz tevi - http://www.darbasludinajumi.lv/darbs/ka-izveleties-nodarbosanos-un-pec-tam-to-nenozelot/88/

pirms 12 gadiem  

Ineta Kristovska, pirms 10 gadiem :

Jums ir jāsaprot, ka skola pati nenosaka studiju ilgumu. Tas ir reglamentēts augstskolu likumā. Mācīties skolā un studēt nav viens un tas pats. Studijās ļoti daudz kas jādara patstāvīgi. Tie, kam tas nepatīk, šajā un citās līdzīgās vietnēs atstāj negatīvus komentārus.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

To, cik ir lekciju, var redzēt mājas lapā www.eka.edu.lv pie nodarbību grafikiem. Tajos semestros, kad ir prakse ( un prakse iet divus mēnešus), lekciju ir mazāk, protams. Studiju maksas vari salīdzināt pati, augstskolu mājas lapās tās parasti norāda. Salīdzini programmas, kas tevi interesē.
Katrs var pats izlemt - laist muļķi vai mācīties :)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Krist

+1635

 
Mana māsa tur mācījās 1 gadu, pēc tam aizbrauca uz ārzemēm. Tā tiešām bija, ka 2-3 dienas reāli bija jābūt skolā, pārējā laikā muļķa laišana (manā uztverē). Studijas par maksu. Darbus gan uz mājām deva pildīt. Tas jau konkrēti no katra cilvēka atkarīgs, cik konkurētspējīga izvēlētā studiju programma.

pirms 13 gadiem  

Ineta Kristovska, pirms 10 gadiem :

Ja jau reiz deva darbus uz mājām un tie netika nokopēti no interneta, tad jau muļķa laišana vis nebija. Tas, ka 2-3 dienas jābūt skolā , paredz, ka pārējās dienās ir jālasa literatūra un jāveic patstāvīgie darbi, nevis jālaiž muļķis, kā teica Krist

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.