Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

K>T>

+322

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1657 skatījumi

PLK (pilna laika klātiene) - darba dienās, galvenokārt no 8:30 - 18:00 atkarībā no konkrētās dienas nodarbību plānojuma, NLK (nepilna laika

Izglītība » Augstākā izglītība

ko tieši lai izvēlas, plusi mīnusi, Protams vēl darbs kautkāds jāatrod, bet ko labāk ņemt.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Jautājumam vieta aptrūkusies. Doma apmēram skaidra, tomēr papildus varētu norādīt, augstskolu un studiju programmu, jo ir augstkolas, kurās var vairāk "bumbulēties" un ir kur ļoti nopietni jāmācās.
Pilna laika studijās, visu laiku var veltīt studijām, ir iespējas tikties ar lektoriem, kursa biedriem, studēt bibliotēkā utt., no otras puses tas ir arī mīnuss, jo brīvā laika būs maz - apvienot darbu ar kvalitatīvu studiju procesu būs grūti, piemēram, darba laiks sakrīt ar lekcijām, lektori ņem vērā lekciju apmeklējumu, vai darbs ir tik nogurdinošs, ka pēc tā gribas tikai gulēt, nevis studēt. Protams, tikai retais klātienes students pilnība izmanto sniegtās studiju iespējas, jo gribas ēst(jāmeklē darbs), studentu dzīve(kā bez tās:)). Savukārt nepilna laika klātienē vairāk vari plānot savu laiku - tas nozīmē to, ka pašam jāatrod laiks studijām, un tas būs ĻOTI grūti.

pirms 13 gadiem  

K>T>, pirms 13 gadiem :

NLK (nepilna laika klātiene) - katru darba dienu no plkst. 18.15 līdz 21.30,
doma ir par LU tiesību zinātnēm, plus darbs arī jāzidomā kādu varētu darīt.

JanKa, pirms 13 gadiem :

Ar šo studiju programmu nav bijusi saskarsme, nebūtu slikti, ja atrastu, kādu bijušo vai esošo studentu, kas varētu konkrētāk pastāstīt par prasībām un cik nopietni jāpievēršas, lai tās izpildītu.
Skaties pats, ja ir stabils pilnas slodzes darbs 9-17, tad uzreiz pēc darba uz universitāti, pēc tam mājas un viss - diena galā. Tomēr to daudz vienkāršāk apvienot, kā studijas ik pa dienai 8-18 un darbu pa vakariem vai naktīm.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.