Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

nopelnīt mazliet naudas, izdarot darbu - tas NAV "uzvārīties" !

pirms 13 gadiem  

Ģirts Sanders, pirms 13 gadiem :

Paskaties epastu.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nu gan mūsu laikos tu neatradīsi nevienu cilvēku, kas tagad kavētu savu laiku un rakstītu pilnīgam svešiniekam referatu...ja negribi rakstīt, naudu ta vai ta bus jaizterē un izdevīgāk to tērēt būs atlantā, jo tur var dabūt ar atlaidēm darbus, jo individuāli kadam prasīt izmaksās daudz dargāk, ja nu ir par vēlu tad lai nakošreiz zini. Veiksmi :)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Vai tad katastrofu par maz, ka pašam nerodas nekādas idejas. Domā, ka kādam patiks lasīt vienādos referātus. Pirmos 10 plaģiātus piecietīs, bet pēc tam liks pārrakstīt no jauna.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Apbrīnojama jautājuma uzdevēja attieksme, taču no otras puses, tas arī ir sabiedrības viedoklis, ka visam ir jābūt par brīvu, visiem kas ir nopelnījuši naudu vai ko radījuši ir jādalās ar tiem, kas neko vairāk par bērnu taisīšanu un vazāšanos pa ielu ar alu rokās nav spējīgi... Lūk, rezultāts! Mēs esam ar savu Latvijas valsti nonākuši tur, kur esam....

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

skaties e-pastu!

pirms 13 gadiem  

Ģirts Sanders, pirms 13 gadiem :

par maksu taisīt nepiedāvāt/ visi vēlas tikai uzvārīties.

aina lindemane, pirms 13 gadiem :

Kāpēc tu domā,ka te bariem ilgojas pēc tā,lai varētu tavā labā pastrādāt par velti? Tie,kas spēj uzrakstīt referātu, nevarētu būt tik absolūti idioti, lai tādam ciniķim kā tu ko rakstītu. Vai tu saņemot atalgojumu par savu darbu, arī uzskati to par uzvārīšanos?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.