Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Niks

+120909

 
Kopš kura laika tad tas ir aizliegts?
Nedomāju ka kāds liedz tādu amatu ieņemt kaut vai ar maģistra diplomu.

pirms 13 gadiem  

Dmitry Zhernokleyev, pirms 13 gadiem :

kops ta laika kad ievietoja so programmu koledzas.. BAKALAURA gradu arsta paligi uz so bridi sanemt nevar. Vai nakotne bus kadas izmainas attiecigi sai profesijai?

Niks, pirms 13 gadiem :

Vai tad tas liedz saņemt bakalaura diplomu?
Par nākotni - pilnīgi bezjēdzīgs jautājums. Kāda jēga tam, ja kāds pateiks, ka tas būs iespējams no 2019.gada vai 2319.?

aina lindemane, pirms 13 gadiem :

Tātad tava koledža nav augstskola, bet vidēja līmeņa mācību iestāde. Ja gribi bakalaura diplomu, mācies tur,kur to izsniedz.
Acīmredzot par ārsta palīgu var strādāt bez bakalaura grāda.

Dmitry Zhernokleyev, pirms 13 gadiem :

ja var.. bet es jautaju tiem kuri varbut zina konkreti vai arstab paligi vartes kadreiz sanemt bakalura gradu arstniecibas programma.. tagad ir tikai pirma limena augstaka izglitiba paligiem, bet varbut kaut kur tomer iet runa par arsta paligiem ka bakalauriem vai tie uz muzu ta un paliks tikai pirma limena? citos valstis ir tada programma bet Latvija nav. Masam tacu ir bakalaurs RSU un LU bet kapec neuztaisit to pasu ari arstniekiem?

Niks, pirms 13 gadiem :

Neviens to konkrēti zināt nevar. Vēl jau nav pat Ministru prezidents nosaukts un valdība sastādīta. Augstākās izglītības reforma programmās bija, bet vienai partijai.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.