Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 930 skatījumi

Kāds, lūdzu, var palīdzēt iztulkot šo tekstu ANGLISKI?

Izglītība » Augstākā izglītība

būšu ļoti pateicīgs, ja kāds palīdzēs iztulkot šo tekstu angliski, esmu izmisumā, man vairāk nav laika un manas angļu valodas zināšanas ir vājas ! :(

Zinātniski pētnieciskā darba ievaddaļā tiks izklāstīta informācija par to, kas ir dopings, kad tas ir radies un iemesli kāpēc tas ir aizliegts, bet jau darba galvenajā daļā tiks pētīti dopingu veidi un to blakusparādības. Beigu daļā un pielikumā varēs uzzināt par to, kas ir dopinga tests un kā testē sportistus, zināmākos gadījumus sportistu pieķeršanā, lietojot dopingu, un aptauja – „vai Tu zini, kas ir dopings?”

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

unknown

+3680

 
In the scientific research introduction part will be presented the information about what is doping, when it was arised and the reasons why it is illegal, but for the main part of the work will be studied doping types and their effects. In the end and addition will be able to learn about what is a doping test and how to test athletes, well-known incidents with athletes using doping, and the survey - "Do you know what is doping?"

Google tulkotājs + labojumi

pirms 11 gadiem  

Edvarts Liepiņš, pirms 11 gadiem :

paldies :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.