Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1044 skatījumi

Kādā profesijā ir laba ?

Izglītība » Augstākā izglītība

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Es nepiekritīšu, ka profesiju vajag izvēlēties tikai un vienīgi pēc savas patikas un tad jau viss ir labi. Tāpat nepiekritīšu par to, ka pietiek būt labam speciālistam, ka darbs runās Tavā vietā, jo vajag tik sevi pierādīt darba vietā.
No sākuma tas darbs ir jādabon...
Mums jau ir daudz emigrējušo tikai tādēļ, ka daudzas profesijas nav pieprasītas un zemu atalgotas/nenovērtētas.

Mūsdienās pusi no veiksmes izšķir tas cik Tu labi spēj pārdot savas spējas (arī paziņu loks). Un tas arī ir visbūtiskākais, lai pelnītu normāli - spēja iepatikties cilvēkiem, kas sievietēm sanāk vieglāk.

Bieži vien sievietes arī izvēlas tādu kārjeru kā būt par sievām veiksmīgam vīrietim. Tad nav tik svarīgi ar ko pašas nodarbojas.

Vispieprasītākā profesija ir "pārdošanas speciālists", jo mūsu valsts galvenā nozare ir pārdošana - tas nozīmē pārdod zāles, mersedesus, uzņēmumu pakalpojumus un ja Tev tas sanāk patiesi labi, tad attalgojums arī ir pieklājīgs un neviens Tev neliedz vēlāk pārdot savas pre

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Profesiju nemeklē pēc labuma, to izvēlas pēc savas patikas.
Apgūst to kas patīk.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Ir daudz labu profesīju un gandrīz ar katru var labi nopelnīt, bet būtiskākas par profesīju ir cik labs speciālists no Tevis gala rezultātā iznāk un vai pēc Tevis darītā darba būs pieprasījums.Lai cik arī profesīja nebūtu laba un pieprasīta , bet ja nespēsi pierādīt darbā ,ka esi talantīgs,spējīgs, zinošs un tikt galā ar jebkuru uzdevumu , tad klienti pie Tevis rindā nestāvēs :( Izvēlies to ,kas padodas vislabāk jau šobrīd, jai iegūstot augstāko izglītību, Tu tikai paaugstinātu savu kvalifikāciju. Nemācies par juristu , ja patīk būvēt mājas.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sveiki, es vēlos informēt par iespējām studēt Dānijā bez maksas, kur visi pilna laika studenti var saņemt arī Dānijas valsts stipendiju 750 EUR mēnesī.

Studijas tiek piedāvātas gan vidusskolu beidzējiem, gan esošajiem studentiem, kuri vēlas Latvijā iesāktās (nepabeigtās) studijas turpināt ārzemēs.

Paralēli mācībām studentiem ir iespēja strādāt, saņemot apm. 15-20 Euro stundā, tādā veidā nodrošinot dzīvošanu, neņemot studiju aizdevumus.

Pieteikšanās studijām notiek bez iestājeksāmeniem, un bez IELTS un TOEFL testiem, ko var nokārtot caur aģentūru Study Start bez maksas. Pieteikšanās termiņš septembra studijām ir 10. marts.

Study Start mājas lapa: www.studystart.lv vai jautā Study Start konsultantei Baibai uz baiba@studystart.lv

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vilnis Ribozols

+914

 
Kādā profesijā ir laba alga, darbs vai kas cits ?

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.