Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

tuwwwwwwww

+70

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1836 skatījumi

Anekdote un paruna

Izglītība » Skolas mājasdarbi

Vai kāds var uzrakstīt kādu anekdoti, kura nebūtu aizskaroša (par blondīnēm,alkoholu,seksu, urlām utt nedrīkst) . Vajadzīga Zolīda, kuru var augstskolā lekcijas priekšā norunāt.


Un-vai kāds var uzrakstīt kādu latviešu tautas parunu, bet nu neder tāda īsa, vajag normālu teikumu vai pat vairākus. (dari ko darīdams apdomā galu - ir pārāk pazīstama un par īsu, vajadzīgs kkas garāks)


Paldies

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vecīts ar vecenīti kopā nodzīvojuši daudz gadus, viss jau pārrunāts un izdarīts nu baigā garlaicība, elektrības nav, tātad arī nav televizora.Vecen''ite saka, kas ir vecais uzsspēlēsim kādu spēli. iedomājies, ka mēs esam it kā jauni un tu mani pirmo reizi uzaicini uz randiņu un es it kā jauna meitene ,iešu pie tevis uz pirmo randiņu. .Vecais nodzen bārdu, uzpucējas un aiziet aiz kūts gaida , paiet viena stunda, paiet otra un trešā , beidzot sasalis ragā jo ārā mīnus 25 grādi, velkas mājās. Ienāk iekšā un skatās, vecā guļ uz krāsns. Vecais saka, nu vecā, ko tad neatnāci ? Vecā saka- a mani it kā tēvs nepalaida.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

vai tev der komiski gadījumi no dzīves? pieklājigi, ko var publiski stāstīt? Ja der, tad uzrakstīšu draugos, vai tepat varu visus pasmīdināt

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Sandra L.

+2215

 
Šī varētu piestāvēt nolasīšanai priekšā:

Sludinājums: "Juridiski izglītots pensionārs par nelielu samaksu, mutvārdos vai rakstveidā izvedīs no pacietības iestādi pēc jūsu izvēles."

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -3

    balsis

Šī problēma ir risināma, taču nav daudz variantu. Viss ko pagaidām varu ieteikt ir
http://fawgame.com/?rf=4c617467616c6563
Vēl atbildes vari pameklēt pajā pašā "tantē" Googlē.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.