Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 0

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 382 skatījumi

Vai varat palīdzēt ar ZPD???? vajag iztulkot vai angļu v. vai krievu

Izglītība » Skolas mājasdarbi

Anotācija

Darbu izstrādāja Riebiņu vidusskolas 11.klases skolnieks Kristaps Pastars. Es vēlos pētīt investīciju lomu ekonomikā un uzņēmējdarbībā mikroekonomikas un makroekonomikas izpratnē, kas ietekmē uzņēmēja lēmumu investēt vai neinvestēt un cik lielus līdzekļus ieguldīt jaunos projektos un jau eksistējošu projektu attīstībā.
Es vēlētos izprast, kādu labumu Latvijas uzņēmumiem var sniegt valsts iestāšanās Eiropas Savienībā un kādu atbalstu šobrīd sniedz Latvijas valdība un kā tas ir mainījies pēdējo gadu laikā, kādas investīcijas varētu tikt ieguldītas uzņēmējdarbībā un kas iegulda līdzekļus mūsu novadā, kādām nozarēm tiek dota priekšroka.
Darba mērķis ir iegūt jaunas zināšanas par šo tēmu, analizēt un apkopot maksimāli pieejamo informāciju, kas ļautu izdarīt secinājumus par investīcijām, to ietekmi uz Riebiņu novada iekšzemes kopproduktu un to nozīmi makroekonomikas attīstībā. Šajā darbā var uzzināt par investīciju būtību, valsts investīcijām un investīcijām Riebiņu n

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (0)

Tava atbilde

Šim jautājumam vēl nav atbildes. Esi pirmais!

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.