Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 0

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 533 skatījumi

Teksta uzdevums matemātikā.

Izglītība » Skolas mājasdarbi

Kristīne un Edgars izbrauca ar velosipēdiem no mājām uz skolu pa diviem savstarpēji perpendikulāriem ceļiem. Attālums starp viņu mājām ir 15km. Kristīnes braukšanas ātrums ir 12km/h, Edgara 18 km/h. Pēc noteikta laika Kristīne atradās 2km attālumā no skolas, bet Edgars – 3km no skolas. Cik minūtes no mājām uz skolu brauc Kristīne, ja viņa izbrauca 5 minūtes ātrāk nekā Edgars, bet skolā abi ieradās vienlaicīgi?

Pirms 10 gadiem

Aizdevuma saņemšanai 3 zemnieku saimniecības iesniedza savus biznesa plānus, lai izveidotu zivju dīķus. Pirmās saimniecības pieprasījuma summa ir vienāda ar 45% no otrās saimniecības pieprasījuma summas, bet otrās saimniecības pieprasījuma summa vienāda ar 80% no trešās saimniecības pieprasījuma summas. Trešā saimniecība pieprasīja par Ls 3200 vairāk nekā pirmā saimniecība. Cik lielu summu pieprasīja visas trīs saimniecības kopā?

Dina Niedre, pirms 10 gadiem

 

Atbildes (0)

Tava atbilde

Šim jautājumam vēl nav atbildes. Esi pirmais!

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.