Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2623 skatījumi

Kas ir bērnu emocionālā attīstība?

Izglītība » Pirmsskolas

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ingūna Ogriņa

+1544

 
Tā ir tāda jauka un interesanta lieta. Esmu gājusi šādos kursos - tur bija lekcijas par bērnu emocionālo attīstību, dažādi testi un varēja uzzināt daudz ko jaunu par sevi, saviem bērniem un mūsu savstarpējo attiecību izaugsmi... Īsumā sakot tas ir tas, kā bērns uztver pasauli, kā viņš attīsta savas spējas un komunikāciju ar apkārtējiem, cik labi, vai īpaši viņam atbilstoši, viņš iekļaujas sabiedrībā un cik laimīgs bērniņš jūtas...

pirms 14 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 14 gadiem :

Pievienojos Ingūnai, jo pati šo tēmu esmu paguvusi un apgūstu joprojām skolotāju studiju programmā jau gadus 4. Emocionālā attīstība ir viena no piecām personības attīstības šķautnēm, kas iet roku rokā ar visu pārējo attīstību (garīgā attīstība, fiziskā att., emocionālā att., intelektuālā att., sociālā att.). Emocionālā ir ciešāk saistīta ar garīgo un sociālo attīstību. Emocionālā attīstība ir emociju un jūtu pasaule, kurai ir būtiska loma bērna audzināšanā.

Indra (I.T.), pirms 14 gadiem :

Bērnam laika gaitā ir jāiemācās savas jūtas un emocijas kontrolēt, apzināties tās, saprast un analizēt atbilstoši situācijai. Emociju pasauli var attīstīt ar grāmatu palīdzību, teātra izrādēm, dažādām svinībām ... galvenais, bērnam ir jāpārdzīvo pēc iespējas vairāk dažādu emociju un jūtu. Lielu lomu šajā visā spēlē grāmatas (pasakas , stāsti un tml.), kas bērnam dod pārdzīvojumus, kurus viņi sadzīvē varbūt vispār nesaņem.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.