Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Kalvis

+15536

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2104 skatījumi

Bērnudārza apmeklējums.

Izglītība » Pirmsskolas

Ir normāli,ja vecāki iet izņemt savu bērnu no bērnudārza.Bet bija arī gadījums kad gribēju tieši iesākt dzimšanas dienas svinēšanu bērnudārzā,viss tika sagādāts,kūka sula,svecītes.Visi mierīgi un priecīgi apēd kūku,bet audzinātāja priekšā saka ka viss ir OK.,bet vēlāk minstinās un saka otram ģimenes loceklim,ka tomēr labāk lai tas notiek ģimenes lokā!Kas tur varētu būt par iemeslu un vai tomēr viņai ir tiesības to aizliegt?Pašai vadībai arī nebija iebildumu!Varbūt es varu pamanīt bērnudārzā kādus trūkumus,to pastāstot citiem,kas viņai varētu nepatikt?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
A iepriekš brīdināji bērnudārza personālu par to kūkas ēšanu sveču gaismā, vai uzgāzies tai pašā dienā ar priekšlikumiem? Parasti jau dārziņu vadībai nepatīk no malas nestu ēdamo izdaiļāšana visai grupiņai. Nekā personīga, bet mazums kādam pļutka parauj no tās kūkas, kam pēc tam sienas jāmazgā un jāuzklausa pretenzijas no citiem vecākiem? Tapēc tas pamatīgi jāizrunā ar dārziņa vadību jau krietni iepriekš.

pirms 12 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Mazliet varbūt devu laiku lai sagatavotos.Nebiju par to aizdomājies,laikam man nav pieredzes tai jomā par caureju.:)

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

NU es te redzu arī to, ka labāk to dzimeniiti ir saakt svineet maajaas, nevis beernudaarzaa. Var arii maajaas tam beernam kaadu draugu uzaicinaat.
Beernudaarzaa tev un tavam beernam varbuut viss ir forshi, bet citiem vecaakiem, arii personaalam varbuut ir kaut kaa neeerti... "njemnoshka ne posibe". Protams, peec buutiibas nav jau nekas slikts ka beernudaarzaa tu pasniedz kuukas, bet....ta dari kaa zini!:)

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Un? ko gribēji pajautāt?

pirms 12 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Vai vecāki var brīvi apmeklēt bērudārzu?

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

bērnudārzu,man kaut kā klaviere stiprāk bija jāspiež :)

Priekšnieks, pirms 12 gadiem :

kāpēc lai vecāki nevarētu to darīt? Drīzāk audzinātājas negribēja palikt ilgāk pēc darba, negribēja riskēt, ka jūs sabarojat ar kautkādiem našķiem bērnus, kam pēc tam no tiem ir alerģija u.t.t.

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Tas bija tad,kad bija jau paēduši pusdienas,vienvārsakot saldais ēdiens.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
svešu onkuli ar nezinkādu tur kūku laist pie bērniem, kas uzticēti audzināšanai?

pirms 12 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Ir daudzi gadījumi kad pat ar bērnudārza pārtiku saindējās.Kūka bija svaigi cepta populārā ceptuvē,bet ne mājā,tā kā tur problēmai nevajadzētu būt,problēma ir citur.

Māris Rudzītis, pirms 12 gadiem :

ja kūkai bija līdz sertifikāts, kas apliecina, ka tā ir labāka par citām un svaiga, tad gan. Bet tomēr kādam varētu nepatikt, ja ar viņa bērnu dzīro sveši cilvēki. Ja nu tur bija dietologu bērns ar diabētu un lieko svaru?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Svecītes b/d dedzināt nedrīkst, bet vecākiem ir tiesības piedalīties ikdienas procesā-brīvi apmeklēt b/d, saskaņojot ar vadību :)

pirms 12 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Tās bija toršu svecītes,cik ātri uzdedzināja tik arī ātri nopūta.Man tik besī,ka aiz muguras pļerkst,bet priekšā visu var un drīkst.Tādi audzinātāji sen no darba jāiztriec.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.