Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2050 skatījumi

Kādu Skolu iesakat RVT vai RTK ?

Izglītība » Speciālā izglītība

Mana izvēlētā profesija ir automehāniķis.
Es vēlos uzināt, kāds tajās skolās ir līmenis, kādas stipendijas un cik viegli ir tikt iekšā, un kāda attieksme?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
RTU, bet, ja tas šķiet pārāk pārdrošs un straujs lēciens, tad var lekt ar diviem lēcieniem: RTK un RTU, jo RTK ir noslēgts sadarbības līgums ar Rīgas Tehnisko Universitāti.

pirms 13 gadiem  

Toms Bremšmits, pirms 13 gadiem :

Aizmirsu pieminēt es šogad beigšu 9 klasi.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Tad viennozīmīgi Rīgas Tehniskā koledžā. Savulaik strādāju šajā skolā. Kolektīvs labs un ļoti laba materiāli tehniskā bāze, skola regulāri piedalās dažādos ES projektos, studenti dodas pieredzes apmaiņas braucienos uz sadarbības partneru skolām, pats vairākkārt biju Volvo rūpnīcā Umea, citās skolās. Lai veicās!

Toms Bremšmits, pirms 13 gadiem :

Liels paldies par informāciju.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Valdis Līcis

+879

 
Mans ieteikums būtu izdarīt tādu lietu kā aiziet uz atvērto durvju dienu un paskatīties kā patīk... Un tad vēl atceries, ka viss ir atkarīgs no tā ko vēlies darīt un vai šo profesiju māca tur, kur taisies mācīties - ja šie jautājumi tiek atbildēti pozitīvi, tad nav nozīmes pārējiem apstākļiem - visās universitātēs ir gļukaini cilvēki un ar to vienkārši jāsamierinās, taču pats kā izbijis RTU students varu tev pateikt, ka ja vēlies kvalitāti un vēlies darīt to, ko esi izvēlējies (un vēlreiz kārtīgi pārliecinies, ka to pasniedz kā kārtīgu virzienu, kuru vēlies apgūt nevis tikai daļēji) tad RTU ir vislabākā izvēle (lai gan tie, kas mani zin - zin, ka man RTU besī ārā, bet esmu objektīvs...)... savukārt tā kā esi vēl 9. klasē vari skatīties uz RTK, bet rodās jautājums kāda suņa pēc, ja vari iestāties ģimnāzijā - labi mācīties dabaszinību un matemātikas klasē un ar labiem vērtējumiem tikt RTU budžetā? Tici man visi būs priecīgāki arī tu pats... Pie tam šādā skolā ir pilns ar iespējām fizikā.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.