Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

asdf

+11

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1582 skatījumi

Kādu skolu (koledžu u.t.t) izvēlēties pabeidzot 9.klasi ja vēlas tikt RTU datorzinātņu jomā?

Izglītība » Speciālā izglītība

Drīz beigšu 8 klasi un radusies doma ko darīt talāk tevs ieteica meklēt kādu skolu kurā man iemācītu profesiju (ceru kļūt par kautko kas darbojas ar datoriem vai datorzinātni), bet man ir problēmas ar matemātiku tāpēc nezinu ko darīt nevienu skolu arī nezinu uz kuru varētu iet pēc devītās klases...Mans mērķis ir tikt uz RTU. Vai Latvijā vispār ir tādas skolas. Vai man ir jēga (vai paspēšu iemācīties matemātiku pirms došanās uz augstskolu?) vispār iet uz kādu profesiju kura saistīta ar datoriem ja ir vāja matemātika?
Paldies par palīdzību!:)

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Rihards Roziņš

+1850

 
labu vidusskolu vienalga kuru un spied ciitigi uz matematiku fiziku un anglu valodu ja tas buus labi budzets buus...

pirms 13 gadiem  

Rihards Roziņš, pirms 13 gadiem :

matematika ir jaaiebrauc... ja tu ski ka neiet tas noziimee ka vnk neesi pietiekami seedeejis pie gramataam... un tie kas saka ui visu saprot no pirmaa acu uzmetiena atseedeeja pie gramatam pamatskola un izveidoja sev pamatu stabilu... sedies pie gramatam un ja ir meerkis tad arii iemaciisies nekas sarezgiits tur nav... liidz 9 klasei nekaadas uberaas teorijas ari nav ir dazas leitas kas jasaprot un dazas kas ir vnk jaiemācās..

asdf, pirms 13 gadiem :

Tagad saprotu, spiedīšu uz matemātiku. Angļu valoda man iet labi - apmēram 8, fizikā ir tēmas kuras gājušas labāk un kuras gājušas sliktāk, bet atzīme ir 7...
Paldies par palīdzību!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Renārs Millers

+1799

 
Toč.. ar Tehnikumu var gadīties ka matemātikas ziņā iebrauc baigajās auzās.. labāk ej uz vidusskolu un spied uz matemātiku (paņem privātskolotāju 1x nedēļā) tad 12ajā klasē abus semestrus ej uz RTU fizikas un matemātikas kursiem, labi nokārtosi eksāmenus, tiksi budžetā un ar to vien būsi jau 3x atpelnijis kursu un privātskolotāju izmaksas.. Ja domā studēt kko kas saistīts ar datoriem tad 100% dabūsi normāli atalgotu darbu, jo IT speciālisti ir un būs vajadzīgi visur kur ir datori... ;D

pirms 13 gadiem  

asdf, pirms 13 gadiem :

Viņi RTU baigi skatās uz tieši šiem priekšmetiem vai arī ņem vērā citus(ķīmiju, latviešu valodu)?

Renārs Millers, pirms 13 gadiem :

Tu tas ir atkarīgs no programmas, bet principā viņi ņem vērā 12ās klases exāmenu rezultātus matemātikā, fizikā. Un tad atkarībā no mācību programmas tie var būt arī angļu valoda, ķīmija, latviešu valoda, bet pamatā matemātiku un fiziku..
Tu vari papētīt RTU mājaslapu www.rtu.lv un ja rodas kādi jautājumi tad droši prasīt man..

asdf, pirms 13 gadiem :

Vispār paldies par palīdzību tagad man viss ir sakaidrs cerams ka atradīšu kādu labu vidusskolu it kā tagad mācos tādā kurā pēc devītās var turpināt, bet baidos ka nesagatavos pārāk labi priekš eksāmeniem!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.