Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1452 skatījumi

Kaadas Ir atsauksmes par Rezeknes Profesionalo vidusskolu?

Izglītība » Apmācīšana

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Viktorija

+2752

 
nu vienīgais, ko esmu dzirdējusi par to skolu - tur tiek visi! Pat ar ļoooti daudzām nesekmīgām atzīmēm un tad nu varētu tā būt, gluži kā Dagnija jau raksta, ka anti reklāmu jau negribas taisīt.. bet nu tur mācās daudz haļavščiku utt. utjp. Nu es Tev ieteiktu tomēr labāk iet mācīties uz kādu citu skolu (Valmiera, Jelgava, Liepāja un galu galā Rīga!).. Ja godīgi, es neesmu dzirdējusi neko labu vispār par kkādām skolām latgales pusē.. varbūt Daugavpils vēl vienīgi, bet nu tas jau viss no paša atkarīgs, kāda sistēma apmierina vai patīk utt. ... :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Dagnija Bramane

+8277

 
Čaw, Raivi! Nuu, legendaara skola, tautā saukta par sotņu, jo atvēršanas gadā sāka mācīties 100 skolēni. nuu, kā lai saka, anti reklāmu negribas taisīt.. ir kaut kas labs, kaut kas slikts.. tur maacaas daudz haļavščiku, ar tehnisko bāzi tāpat kā citās prof.skolaas šobrid. ja nu galīgi nav kur iet, var...

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.