Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2107 skatījumi

anglu macisanas caur internetu?

Izglītība » Apmācīšana

es labrat pamacitos aglu kursus caur internetu neizejot no majam vai tada iespeja ir?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Protams, internetā ir piejamas tūkstošiem mājaslapu ar dažādiem vingrinājumiem un gramatikas skaidrojumiem angļu valodas pašmācībai, tomēr šāda mācīšanās veida izvēle ne vienmēr garantē labus rezultātus, jo, pirmkārt, visi cilvēki pēc dabas ir slinki un saskaroties ar pirmajām grūtībām mēs parasti izvēlamies pārtraukt iesāktos, otrkārt, patstāvīgi pildot vingrinājumus un mācoties gramatiku vienmēr pastāv iespēja, ka kaut ko iemācīsieties nepareizi un treškārt, visas bezmaksas interneta pašmācības vietnes ir svešvalodā, visi skaidrojumi ir doti vācu, spāņu vai franču valodās vai arī angļu valodā, kas nozīmē to, ka priekšzināšanām jau ir jābūt pietiekami lielām, lai saprastu un lasītu norādījumus angļu valodā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Edgars

+7561

 
fufelis...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Savs Choms

+17917

 
protams ir, pameegini www.byki.com

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

unknown (Google)

+7951

 
Galvenais ir gribasspēks. Kā jau ikvienā valodā , pirmais, kas tev jāzin ir vārdiņi, tas tu vari tulkot tādās interneta vietnēs kā letonika.lv vai translate.google.com. Vari iegādāties kādu angļu valodas apmācības CD. Ir arī video apmācības.
Vislabāk apgūtās zināšanas pielietot praksē - lasi angļu valodas saitus, grāmatas (sāc ar bērnu grāmatām), vari kādā čatā ielīst, skaties angļu filmas.
Teorētiski var, bet kā praksē, nezinu. Tomēr jāzin gramatika un jādzird pareizās izrunas. Citādāk beigās sanāks tāds "I are baboon" variants.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.