Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

kristine Bluma

+116

 
  • 3

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1876 skatījumi

gribu apgut anglu valodu vai tas ir iespejams bez maksas

Izglītība » Apmācīšana

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Antons

+4839

 
Mūsdienās to ir samērā viegli apgūt - skaties TV angliski, klausies ziņas angliski, sazinies internetā angliski ar citiem cilvēkiem no visas pasaules. Satiecies ar cilvēkiem, kas šeit iebraukuši - tā ir visvieglāk apgūt valodu, to lietojot praksē, nevis sēžos kabinetā un atkārtojot kaut ko. Studentiem, skolēniem ir arī dažādas apmaiņas programmas.

pirms 13 gadiem  

tikai es, pirms 13 gadiem :

visi tik iesaka sazināties ar angļiem vai skatīties un klausīties,bet kāda jēga ja tu no tā teiktā neko nesaproti un nav kas tev pasaka ka tas nozīmē to vai tas to...bez tā jau tu vari gadiem klausīties un vienalga neko tā arī neiemācīties,nepietiek tikai ar klausīšanos vajag vismaz pamatus zināt. klausīties var tādi kas tiko skolu pabeiguši un ir kaut kāds priekštats par angļu val. bet nejau tādiem kas sen jau visu aizmirsuši vai nemaz nav mācījušies

Antons, pirms 13 gadiem :

Tā kā Kristīne nav sniegusi precīzu informāciju par sevi (vai viņai ir kaut kādas pamatzināšanas un kādā līmenī viņa vēlas apgūt angļu valodu), tad pieņemu ka viņai kā vairums jauniešu tomēr ir kaut vai elementāras angļu valodas zināšanas.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kriss Labsvards

+114

 
Mana metode - audio angliski, subtitri latviski un skaties filmas, raidījumus u.c.

Neiesaku kartītes, diskus u.c. pasūtāmās lietas, kas tā kā palīdz iemācīties

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

zhusiks

+260

 
livemocha.com - arī bezmaksas resurss, kur pašmācības ceļā un (pēc vēlēšanās) komunicējot ar citiem var apgūt nu ļoti daudzas valodas

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.