Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aivars Saliņš

+147

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2371 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tā arī nesapratu, kāpēc to visu nepraktizē masveida valodas apmācībā?

pirms 14 gadiem  

Mr.G, pirms 14 gadiem :

Tāpēc ka rezultāti ir neviennozīmīgi - citreiz var pamanīt šī kadra efektu, citreiz ne. Uzskatu, ka tas atkarīgs no cilvēka psihes, un uztveres spējas, proti, to cilvēku zemapziņa, kuri ikdienā saskaras ar IT tehnoloģijām, neuztver 24 kadrus sekundē, bet jau stipri vairāk (ir pat pētījumi, kuros minēts, ka 30 kadri sekundē ir mūsdienu cilvēka uztveres standarts), līdz ar to, lai "prāts nepārkarstu", šie liekie kadri tiek filtrēti, t.i. "palaisti garām".
Par to varētu gari un plaši stāstīt..

Mr.G, pirms 14 gadiem :

Īsumā - tehnoloģijas efektivitāte nav pierādīta un tās ieviešana ir pietiekami laikietilpīga (ik sekundē jāietver šis "slēptais kadrs", jāpielāgo tā krāsa un izvietojums), līdz ar to arī dārga.
Reti kurš būs gatavs ieguldīt līdzekļus, nezinot par iespējamo rezultātu. Nu kaut kā tā.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mr.G

+733

 
Kādu apmācību?

Savulaik rakstīju pats zinātnisko darbu par 25. kadra efektivitāti un biki iedziļinājos tajā visā. Veicu arī praktiskus eksperimentus, rezultāti gan bija neviennozīmīgi.

Kas tieši Tevi interesē?

pirms 14 gadiem  

Pēteris Markuss, pirms 14 gadiem :

Piedāvājums, lōti vilinošs.Atsauksmes arī sajūsmas pilnas,bet ja Jūs esat pētījis un iedziļinājies šajā lietā, tad lūdzu kautko uzrakstiet, cik tas viss ir reāli unticami un kā tas viss process notiek'varbūt jāpieslēdzas pie kaut kādas speciālas aparatūras, un vai mājas apstākļos tas viss, ko reklamē ir saniedzams.Kāpēc to visu nepraktizē masveidīgā valodu apgūšanā.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.