Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Sandra L.

+2215

 
  • 9

    Atbildes

  • 4 balsis
  • 2781 skatījumi

Vai Ainars Mielavs pelna cieņu, taisīdamies uzstāties 9.maijā pie Uzvaras pieminekļa ar programmu krievu valodā?

Izklaide un mūzika » Slavenības

Pirms 14 gadiem

Ak atvainojiet, 8.maijā. Citāts no Dienas: Jau ziņots, ka šogad krievvalodīgie svētkus šogad svinēs divas dienas – pasākumi Uzvaras parkā notiks arī 8.maijā. Sestdien koncerts sāksies plkst. 14.00 un turpināsies līdz plkst. 21.30. Koncertā uzstāsies daudzi izpildītāji no Rīgas un Latvijas reģioniem, nacionālo biedrību kolektīvi un ansamblis no Baltkrievijas „Verasi”. Noslēgumā uzstāsies arī pazīstamais latviešu dziedātājs Ainārs Mielavs, stāsta V.Baraņņiks.

Sandra L., pirms 14 gadiem

 

Atbildes (9)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Savs Choms

+17917

 
Nu ja godiigi, tad kaut ko taadu lai no kura, bet no vinja to nekad nebiju gaidiijis...
Taads talantiigs muuzikis, jau gadu gadiem, ar izkoptu balsi un superiigu dzeju un dziesmaam un seko kaut kas taads...apbriinojami cik zemi esam speejiigi nolaisties...bet taadi jau mees latviesi esam, nespeejam iztikt bez pakalu bucosanas, pieliisanas un ieziepeesanaas...
pretiigi

pirms 14 gadiem  

Sandra L., pirms 14 gadiem :

Mani gan tas nepārsteidza.

Savs Choms, pirms 14 gadiem :

mani gan..un pat loti...vislaik man bija licies ka vinjs ir taads pietiekosi stingrs savos uzskatos kas skar politiku un latvietiibu...bet izskataas ka esmu kluudiijies...un smagi viilies

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
9. maijs ir uzvaras svētki pār Nacistisko Vāciju un nekā apkaunojoša tur nav. Latvijas Republikā dzīvo daudzi cilvēki, gan krievi, gan ukraiņi, gan latvieši, gan ebreji, kas cīnījās un apturēja fašistu ekspansiju pa Eiropu. Pateicoties viņiem netika iznīcinātas veselas tautas un paverdzināti miljoniem Eiropas cilvēku. Tāpat arī nevajag šos svētkus politizēt un saistīt ar Baltijas valstu okupāciju. 2. pasaules karu neizraisīja Padomju Savienība un tajā līdzās Padomju Savienības vīriem un sievām cīnījās arī jauni cilvēki no Lielbritānijas, Francijas un ASV.

pirms 14 gadiem  

Sandra L., pirms 14 gadiem :

Vai šī būtu atbilde uz manu jautājumu? Vai es vaicāju, vai 9.maijā ir pareizi svinēt uzvaras dienu? Nē, nevaicāju - un man nav nekas pretī, kad, kur un kā tā tiek svinēta.

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Tev arī tas nebija jājautā, tava nostāja šajā jautājumā tāpat ir skaidra! Savukārt, ja nesaprati manu atbildi, tad paskaidroju atsevišķi - Aināram Mielavam nav jākaunās par to, ka viņš uzstājas 9. maija pasākumā pie Uzvaras pieminekļa. Tā ir viņa brīva izvēle piedalīties vai nepiedalīties un viņa izvēle ir pareiza un cienījama.

Savs Choms, pirms 14 gadiem :

par briivu izveeli piekriitu, bet tas vai ir pareizi, nu loti saubos...tur nu es absoluuti nepiekriitu

Sandra L., pirms 14 gadiem :

Hahaha - Ainars Mielavs var justies, kā viņš grib, tas man vismazāk interesē. (Man varbūt interesētu, par cik viņš savu brīvo gribu un cienījamo izvēli novērtēja un tieši kurš to apmaksā :D)
Paldies par Tavu viedoki- ka tas ir pareizi un cienījami.

guntina, pirms 14 gadiem :

ar to tik pieraadaas tas ka ikviens ir peerkams un paardodas...jautaajums ir tikai kam un par cik

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Manuprāt ļoti neadekvāts skatījums visiem tiem, kuri runā par kaut kādu pārdošanos. Ainārs Mielavs ir mūziķis un sev iztiku pelna ar muzicēšanu, tādēļ tas ir tikai loģiski, ka par uzstāšanos pienākas arī honorārs.

Savs Choms, pirms 14 gadiem :

es stipri saubos vai vins to ietu un dariitu par velti...vai tad tiesaam nauda staav paari visaam paareejaam veertiibaam?? taadaam kaa sava nacionaalaa identitaate, lepnums un pasciena

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Protams, ka nauda stāv pāri visam! It sevišķi jau pāri pašcieņai un lepnumam. Ja jāizšķirās, vai tapt izdrāztam pēc pilnas programmas par neatdotiem kredītiem no tautiešiem, vai iesist biki naudas uz krievu rēķina.

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Aināram Mielavam uzstāšanās šajā pasākumā ir darbs! Un beigsim murgot par kaut kādu nacionālo lepnumu, identitāti un pašcieņu. Varētu padomāt, ka mēs neviens neizmantojam Latvijas Krājbankas pakalpojumus, kura 100% pieder Krievijas bankai, nelejam savās mašīnās no Krievijas iepirktu degvielu, nesildam savus dzīvokļus un negatavojam ēst ar Krievijā iegādātu gāzi, ignorējam skandināvu bankas, atsakāmies strādāt firmās un uzņēmumos, kas pieder krievu tautības cilvēkiem...

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Ko te var piebilst, latviešu nacionālistu stulbumam nav robežu! Pateicoties šādai nostājai Latvija ir uz izputēšanas robežas.

Savs Choms, pirms 14 gadiem :

taatad laiziit pakalas un ieziepeeties ir gudri un daudz labaak nekaa buut lepnam, nacionaalistam un pastaaveet par savaam Latviesa tiesiibaam???
fu taadam kaa Tu, Aivar...un veel latvietis saucas...

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Krievija Latvijas priekšā jau vienu reizi ir atvainojusies par okupāciju un nosodījusi Molotova - Ribentropa paktu. Tā ka visgudrākā izvēle, ko mūsu valsts gudrākie prāti varētu izdarīt ir izbeigt bezjēdzīgi spēlēt uz nabadzībā grimstošās latviešu tautas nacionālisma un pašcieņas jūtām, bet gan aicināt Krievijas uzņēmums un biznesmeņus ieguldīt izputējušās Latvijas ekonomikā, veicinot jaunu darba vietu un uzņēmumu rašanos, kā arī normalizēt attiecības ar Krieviju.

Sandra L., pirms 14 gadiem :

Viena nianse, ko neviens neliekas manām - uzstāties Uzvaras dienas pasākumā / uzstāties ar programmu krievu valodā? Tiešām domājat, ka tie, kas viņam "piedāvāja šo darbu", pieļāva iespēju, ka viņš uzstāsies ar latviešu programmu?

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Mākslinieks uzstājas tādā valodā, kādā valodā viņu lūdz uzstāties... Varbūt Intara Busuļa Kabarē pasākums privātā ballītē Krievijā notika latviešu valodā??? Kas maksā, tas arī pasūta mūziku! Un visi tie, kas te nacionālistiski noskaņoti bļaustās, aizejiet kādreiz un apskatieties to, kādā valodā notiek šis pasākums. Tajā cilvēki uzstājas arī latviski.

Sandra L., pirms 14 gadiem :

Mēs šeit nerunājam par mākslinieku vēlmi paplašināt auditoriju, mēģinot ielauzties Krievijas tirgū un Krievijā uzstāties krieviski - kā Vaikule, Stībelis, Busulis un arī Prāta Vētra. Mielavam sen jau ir vietējo krievvalodīgo iepriecināšanas muzikālā programma - ma tikai interesēja tautaas domas par šo izdabāšanu. Nebija nekādas vajadzības sākt politisku diskusiju un vēl apgalvot, ka mana nostāja šajā jautājumā (9.maija svinēšana) tāpat esot skaidra.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Skumji - Mielavs man simpatizēja - nevarēju iedomāties, ka viņam tik maz nozīmē latviešu tauta...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pterodaktils

+17154

 
Es ceru, ka tā ir tikai naudas vara. Droši vien arī Lācim un Kirhenšteinam bija grūti atteikties no labumiem. Skumji, ka tā… Neslikts mūziķis bija.

pirms 14 gadiem  

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Paga - bet viņš uzstāsies 8. maijā! 8.maijā daudzās valstīs piemin Otrā pasaules kara upurus un nacisma sagrāvi.

Sandra L., pirms 14 gadiem :

Diena: Jau ziņots, ka šogad krievvalodīgie svētkus šogad svinēs divas dienas – pasākumi Uzvaras parkā notiks arī 8.maijā. Sestdien koncerts sāksies plkst. 14.00 un turpināsies līdz plkst. 21.30. Koncertā uzstāsies daudzi izpildītāji no Rīgas un Latvijas reģioniem, nacionālo biedrību kolektīvi un ansamblis no Baltkrievijas „Verasi”. Noslēgumā uzstāsies arī pazīstamais latviešu dziedātājs Ainārs Mielavs, stāsta V.Baraņņiks.

Sandra L., pirms 14 gadiem :

tātad, krievvalodīgo svētkos, kas nu jau ilgst divas dienas :D

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Manis pēc viņi visu gadu var svinēt, man nepatīk krievu karodziņi pie mašīnām, sīkpirži zilsarkanbaltajos treniņtērpos ar uzrakstu POCNR uz muguras, bet konfrontācija šai gadījumā nav vajadzīga - lai viņi svin, es tajā virzienā neiešu un pat Mielavs par brīvu nebūs tas, kas ievilinās papildināt viņu pulku. Domāju, ka Mielavs saņēmis piedāvājumu, no kura nav spējis atteikties. Nenāk nauda viņam tagad tik viegli - kompaktdiskus vairs neviens nepērk.

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Atbildot uz jautājumu - cieņu nepelna, bet nu ar akmeņiem laikam nevajadzētu nomētāt.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nopirka Tevi, Ainariņ, nopirka....arī Tevi...:(

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

uldis ozoliņš

+3795

 
tas izdzimtenis sen vairs nekādu cieņu nepelna, kopš sāka urliski 'dziedāt'.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Bet ja maksā? Un noteikti ka labi maksā,tur arī visa atbilde.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Keivs

+1462

 
Uz to var paskatīties arī savādāk, lietojot vārdu INTEGRĀCIJA!!!! Man ar, pirmā brīdī izbrīns, bet, ja padomā, vajadzīga MILZĪGA drosme, lai ko tādu uzņemtos, riskējot neglābjami sagraut savu reputācīju kādu taisnvirzienā domājošo acīs. Uzstāties šādas auditorijas priekšā, kuri (pieņemu ~90%) visdrīzāk viņu redzēs pirmo reizi, un iespējams nodomās, ko šis te meklē!! Tas ir veids, kā pamazām atšķaidīt to nenormālo propogandas koncentrātu, kas valda ap uzvaras pieminekli. Kā krievi ved iekšā savējos, injicēsim viņos savus!!!
Lai Aināram veicas! Un nevajag tik latviski. Visur apakšā meklēt tos sliktākos un zemākos nodomus, nevērtējiet citus pēc tā, kā iespējams, būtu rīkojušies paši (kaut kas no Freida:) )

pirms 14 gadiem  

Sandra L., pirms 14 gadiem :

Tātad integrācija, Tavuprāt, nozīmē ar krievu runāt krieviski - jo citādi viņš, nabags, taču nesaprot? Tad jau nu gan Latvijā integrācija sen ir notikusi - jo šai ziņā tik pretīmnākoši cilvēki kā Latvijā citur laikam nav sastopami.

Savējo injicēšana notiktu tad, ja krievu auditorijai jau sen pazīstamais un izdabājošais Mielavs šai pasākumā uzstātos latviski.

Jānis Keivs, pirms 14 gadiem :

to: Sandra L. Nezinu, ko domā Mielavs, bet cenšos domu pavērst plašāk, jo "ne vienmēr ir tā kā izskatās". Navajag būt tik paštaisniem, ja vien nav pieejama kāda īpaša informācija, kas maina lietas būtību un ir viennozīmīga!!!
Uzstāšnās latviski, būtu klaja provokācija nevis taktisks gājiens. Bet savādāk, esmu vairākkārt bijis pamatīgi šokēts, neticīgi pārliecinoties, cik nošķirta no mūsu vides ir krievvalodīgā publika.

Jānis Keivs, pirms 14 gadiem :

... Normāli, sakarīgi cilvēki, ja vien dzīve viņiem nav piespēlējusi latviešu draugus, tādejādi ievedot mūsu telpā, nezin no mums elementārām un pašsaprotamām lietām PILNĪGI NEKO, it kā būtu tikko atbraukuši. Vai viņus vainot, nezinu, drīzāk paldies valstij, ka tādu sistēmu atbalsta un uztur... :(

500

Labākā atbilde
  • -7

    balsis

Celzinis

-2120

 
Šeit ir iespējamie varianti, http://fawgame.com/?rf=4c617467616c6563 Nemaz nesagādā lielas grūtības un pūles.

pirms 14 gadiem  

Sandra L., pirms 14 gadiem :

žēl, ka nevar tevi izdzēst ar visiem taviem variantiem.

kaspars saukums, pirms 14 gadiem :

muģila

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.