Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2476 skatījumi

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Dāmai visās vietās sasprauž knaģus un kungam aizsietām acīm tie jānolasa, jo intīmākā vietā, jo vairāk jautrības, var arī otrādi sadalīt partnerus.

pirms 13 gadiem  

Priekšnieks, pirms 13 gadiem :

ak Tu vecā (neuztvert personīgi) kārumniece! :oDDD

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vēl var nolikt šampja pudeli zemē, paņemt striķi un tā galā iesiet zīmuli, lai tas stāv vertikāli, tad tupjoties uz leju, zīmuli jāmēģina iebāzt pudelē bez roku palīdzības! :)
Vēl var sadabūt kādus 3 vai 4 palagus, uz tiem pacensties un uzzīmēt sievietes, ar kailām krūtīm, seju, kājām, rokām, bet kājstarpes vietā izdurt caurumu, nu tādu, lai pa to varētu izbāzt gandrīz roku! tad sadala pārus - meitene ar džeku pārī, liek džekam ostīt meitenes matus un taustīt utt, tad meitenes noliek aiz palagiem un puišiem aizsien acis, puiši pa vienam iet un meklē savas meitenes, sarunāties nedrīkst! (kamēr meklē meiteni, tikmēr citi divi protams, tur palagu! :)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Spēle, kur ar karotīti no dziļā šķīvja jāizdzer alus, var piedalīties vairāki un uz ātrumu jāspēlē protams!
Spēle ar dejošanu uz avīzes, kad ar laiku saloka avīzi mazāku! :) Nu, dejo pa pāriem! :)
Sērlociņu lasīšana no grīdas ar balonu zem krekla vai džempera!
Dažādu priekšmetu padošana ieliekot tos starp zodu un kaklu - labi, ja stāv puisis, meitene, puisis, meitene! :)
Tad vēl ir spēle - barotavas - nopērc divas bērnu barojamās pudelītes! Vajadzīgi divi krēsli vai ķebļi, uz viena krēsla uzkāpj džeks uz otra meitene, pārējie sastājas divās kolonnās, katra kolonna pretīm vienam no stāvošajiem! Zēnam pudeli ieliek starp kājām, meitene padusē, vai arī starp kājām, pudelēs iepilda šampi vai alu, un tad kolonnās stāvošajiem pa vienam jāskrien (kā stafetē) un jāsūc dzēriens ārā! Kura komanda pirmā izsūc pudeli, uzvar! :)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Juris

+3951

 

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

http://www.pajauta.lv/question/list/276/4202/kadas-ir-labakas-speles-dzimsanas-dienas-ballitei-ar-30mit-viesiem/

Spēles ko var spēlēt ar bariņu cilvēku - Vāveres un Koki - kad puiši stāv aplī, pagriezuši muguras uz apļa centru, meitenes iet uz riņķi, apkārt puišu aplītim un tikmēr skan mūzika, kad mūzika apstājas, tad meitenes lec zēniem virsū un puiši mēģina vinjas noķert, kura meitene nepaspēj nevienam puisim ielekt klēpī, tā no spēles izstājas un ņem sev vienu puisi līdzi! :)
Tad vēl ir spēle, kad meitenes stāv aplītī ar mugurām uz apļa centru, apkārt staigā puiši, skan mūzika, kad mūzika apstājas, katram puisim jānobučo viena meitene, kas paliek bez meitenes - iet ārā un ņem vienu meiteni līdzi! :)
Vēl var spēlēt spēli - vakara bruņinieks - katrs puisis izvēlas sev vienu meiteni un kad vadītājs saka starts, tad paceļ un tur vinju uz rokām, tur tik ilgi, kamēr paliek tikai viens pāris, tas puisis, kas paliek tad arī ir vakara bruņinieks! :D
Spēle, kur ar karotīti no dziļā š

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Varat ieteikt spēles 12, 13 gadu vecumam? Nevis kādas pieaugušās ,kā lasot spriežu.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
izveido 2 vai vairāk komandas katrā pa ~6-8 cilvēki. Noliek 2 beņķīšus, uz tiem lielas bļodas, kurās ielej katrā pudeli šampanieša. Katram cilvēkam izdala salmiņus un pēc starta signāla katra komande metas sūkt šampi. Kura komanda pirmā izsūc bļodu tukšu, tā uzvar. :o)

pēc vairākām šādām vļodām publika jau iekarsusi un var spēlēt spēli "vakara vecis" un "vakara vecene". Izsauc priekšā piem. 5 vīriešus un liek viņiem izpildīt visādus uzdevumus. Piemēram kurš vienas minūtes laikā savāks vairāk krūšturus, vairāk lūpukrāsas bučas uz sejas u.t.t. Dāmām liek savākt šlipses vai vizītkares vai savaķt lielāku vīriešu baru, kas viņu visi kopā nes uz rokām... Iereibušiem prātiem parasti arī rodas interesantākās idejas uzdevumiem un ja publika nav pārāk puritāniska, spēle var izvērsties ļooooti interesanta... :o)

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.