Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Toms Saltais

+10

 
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2167 skatījumi

visiem vīriešiem vai jūs būtu ieintreseti pirkt žurnalu tikai stiprajam dzimumam (pretejais sievieš "COSMOPOLITAN")? Un vēlamā cena?

Izklaide un mūzika » Žurnāli

Mann ir iespēja izlaist žurnalu speciāli vīriešiem par aktualakjiem vīriešu uzdotajiem jautājumiem! Šis žurnāls ietvertu visu, kas svarīgs vīrietim sākot ar Politiku beidzot ar seksu!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Minkaaa :)

+1244

 
man jau ar liekas,ka "Klubs" un "FHM" ir iekarojuši savu vietu [par spīti tam,ka ie ir vīriešu žurnāli-pati labprātāk lasu šos minētos,nekā cosmo,kurā ir daudz sū.. ] :) būs grūti pārsist,jo tie labi žurnāli. Tā ka - piekritīšu laikam Mārim Raugulim :) un starpcitu-pilnīgi TIKAI vīriešiem domātu žurnālu grūti izviedot,jo ir arī meitenes un sievietes,kam interesē gan auto ,gan makšķerēšanas lietas :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

SANTA Liepiņa

+264

 
Nu tad Tev tur jāsaliek tik erotiskas bildes un uz vāka, ka ne1 vīrietis nespēj atturēties nopirkt, lai redzētu to skaistumu :D

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Dānis Kālis

+130

 
Kārtējais fufelis kuru lasīs sievietes, lai uzzinātu ķip vīriešu psiholoģiju, aber vīrietis ir vīrietis un sēnalu romānus nelasa. Vari droši aizmirst par šo biznesa ideju!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Noteikti nē, ja neesi pamanījis, tad šo valsti krīze ir skārusi ļoti smagi un žurnālu vērtība ir kritusies, ar žurnālu mūsu laikos tikai pakaļu var noslaucīt. Priekā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Tādi taču jau ir. Šaubos vai būs labāks par, piemēram, "Klubs".
Ja būtu bezmaksas, varbūt kādu laiku palasītu - ir bijuši abonēti arī tādi.

pirms 14 gadiem  

Toms Saltais, pirms 14 gadiem :

es domaju ka sis zurnāls varetu būt arī intresantāks par "Klubu" jo šai žurnālā būtu iekša pilnīgi vis politika, izklasti par medībām, sporta aktivitātes seksa misekļi ko būtu ļoti intresanti palasīt! u.t.t. varētu būt ka šis žurnāls daudzkart pārspētu klubu un citus žurnālus! žurnēlā vēl varetu tikt ievietotas konsultācijas ar arstie piem ka saglabāt dzimumspēju pec iespejas ilgāk!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Boža

+4173

 
Man šķiet, ka tādu žurnālu jau pilna pasaule. Un galu galā ir taču arī internets.
P.S. Domāju, ka šāds elektronisks "žurnāls" kāda interneta saita izskatā ar bezmaksas pieeju varētu atvilināt pietiekoši daudz apmekletājus, lai reklāmdevēji to visu apmaksātu ar uzviju.

pirms 14 gadiem  

Toms Saltais, pirms 14 gadiem :

nu es tiesšām nezinu vai žurnāli ir pilna pasaule kuri būtu domāti tikai vīriešiem un kur būtu aprakstīts par visu vīrietim intresējošo! un internets tiešām naw tā vieta kur kāds normals sewis cienīgs vīrietis lasīs žurnalu internetā ! un mūsdienās visi noklusē runas par seksu kautarī tas ir tas , kas intresē jebkuru vīrieti ka piemeram ka pastiprināt erakciju! jo tas manu prat intresēs daudziem vīriešiem!

Māris Raugulis, pirms 14 gadiem :

Šaubos gan vai normāls vīrietis gribēs lasīt žurnālu, kura izdevējam ir tik bēdīgi ar rakstīto vārdu.

Gan par visu veidu brīnumlīdzekļiem, gan locekļa palielināšanu un citām tavuprāt svarīgām tēmām interesenti taču katru dienu var līdz apnikumam lasīt kaut vai sava epasta spama kastītē - pietiek tikai reizi to kaut kur publicēt.

Toms Saltais, pirms 14 gadiem :

neiet runa par nekādiem brīnum līdzekļiem jeb locekļu palielināšanas brīnumiem! runa būs par vīriesa dabas dota locekli un kā pareizi viņu izmantot un atklāt sievietes psihaloģiju!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.