Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Angel

+1412

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1400 skatījumi

Ģitāras stīgu atstarpes

Izklaide un mūzika » Mūzika

Sveiki! Man ir jautajums, kurš jums varētu šķist smieklīgs, bet vēlējos pajautāt: kāds atstatums ir ģitāras stīgai no stīgas? ( aptuveni )

Jautāsiet, kam man tas ir vajadzīgs? Nu, lai cik smieklīgi tas neliktos, sāku mācīties spēlēt ģitāru, kaut gan pašam tās nav, bet man vajag iemācīties pāriet no akorda uz akordu ( izlocīt pirkstus :D ), tad nu izdomāju, ka varētu uzzīmēt uz lapas stīgas un censties pēc iespējas ātrāk pirkstus uzlikt pareizā stāvoklī, kā spiežot konkrēto akordu :))

Būtu ļoti pateicīgs par info :) Kā arī būtu super ja varētu pateikt visa grifa aptuveno garumu, platumu, atstarpes starp stīgām un ladu garumu mm / cm :) Jau iepriekš paldies un ļoti ceru uz palīdzību :)

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Līga Bērziņa

+4648

 
Nu.... jautājumam nav ne vainas, ja man bū'tu ģitāra, izmērītu, bet man šķiet, ka šitā iemācīties spēlēt, ir tas pats, kas iemācīties lasīt bez grāmatas ... :)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.