Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Valdis P.

+2589

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 1456 skatījumi

flac to wav

Izklaide un mūzika » Mūzika

Ir novilkta grupas diskogrāfija flac paplašinājumā. Doma izveidot dziesmu izlasi (apm.8-10gab.), pārformatējot wav formātā, visu iededzinot 700Mb CD matricā.
Kādu bitrate izvēlēties minētajā gadījumā(no 128-uz augšu), iegūstot max augstvētīgu skaņas nesēju priekš mūzikas centra?
Katrs audio.flac fails sver ap 40-50Mb. Pārējās īpašibas nav zināmas.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Maksimālo, kāds vien ir iespējams, to arī ņem. Ja rakstīsi audio disku, tad labāk ņem kaut kādu, teiksim, 320 KBPS CBR (constant bitrate). VBR (variable) aizņem mazāk vietu, taču kvalitāte nedaudz cieš.

pirms 14 gadiem  

Valdis P., pirms 14 gadiem :

Vispār, jau gribējās apzināties 'griestus', jo nav arī jēgas uzdzīties, ka viena dziesma svērs 70Mb, bet cilvēka ausij ir totāli neaizsniedzams skaņas diapazons, bet paldies par padomu;)

    Frīdrihs Nīče, pirms 14 gadiem :

Ā, nu no tāda viedokļa jā, bet nu... Domāju, ka ar 320 kbps pilnībā pietiek. Ja audiosistēma, uz kuras disks tiks atskaņots, ir ap 1000 Ls vērta, tad jau ir cita lieta. Tad var arī virs 320 kbps konvertēt, bet citādi nav jēgas.

Valdis P., pirms 14 gadiem :

Ūja, patlaban uz mēbeles stāv nepilni 200Ls vērts 2x3skaļruņu Samsung, tā ka- visvērtīgākā audiosistēma ir mani divi 'lokatori', bet, raugoties nākotnē...mēģinās tos 320kbps.

Valdis P., pirms 14 gadiem :

Varbūt, zini, kas ir m4a file, diezko labu kvalitāti nedabūt priekš audio CD?

    Frīdrihs Nīče, pirms 14 gadiem :

M4A ir tikai konteineris (tāpat kā, piemēram, MKV), kurš var saturēt gan to pašu MP3, gan arī video failus. Tā kā tam īsti nekādas nozīmes nav.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.