Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

andrejs g.

-2780

 
atbilde. jā ,tas ir normāli ka Ķīpsalas hallē koncertā sānu sekotrā sēdošiem jāsamierinās ar ļoti sliktu skaņas kvalitāti (mežonīgiem basiem)?

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Miss Lita..

+11345

 
Tāda dzīve,,cilvēks vienmēr būs ar kaut ko neapmierināts un izpatikt visiem nevar,,tādēļ ja tev bij tur slikti tad nākamreiz ņemsi citu vietu kur sēdēt...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Boža

+4173

 
Viennozīmīga atbilde uz Tavu jautājumu nav iespējama, jo atšķiras cilvēku prasības un priekštats par kvalitatīvi organizētu pasākumu. Tev šādi apstākļi izraisa diskomfortu, tātad priekš Tevis šie apstākļi nav "normāli". Tomēr ir cilvēki, kas aizpilda šo zāli un kas pasakumus tur apmeklē labprāt un regulari, tātad viņiem šie apstākļi ir pieņamami un "normāli". Katrs pats izvēlas kādus pasākumus apmeklet un kādus neapmeklet.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Inga Ingucis

+1833

 
Un ar aukstumu, kas pus kaut kur no malam?
Biju pirms pris gadiemu uz mziklu "Vestsaidas stasts". Kops tas reizes pateicu, ka neiesu uz nevienu kipsalas izradi. Parsalu un neko laga neredzeju, jo sedeju aiz kaut kada staba par skanu neatceros.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.