Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 831 skatījumi

Vai pēc izmācīšanās mūzikas menedžmentos var arī dabūt labu darbu? Vai tas varētu būt ļoti grūti? Kā jums liekas?

Izklaide un mūzika » Mūzika

Tātad tā kā arī man ir pienācis laiks meklēt skolu tad meklēju te pa internetu vietas kur varētu iet un apsveru mūzikas menedžmenta jomu,bet vai pēc izmacīšanas būs darbs vai tas varētu būt ļoti grūti?? Otra mana doma ir varbūt uz mūzikas un kino kritiķiem bet nezinu,kur par tādu var mācīties,varbūt ieteiksiet?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Mūzikas menedžments ir ļoti plaša joma un viss ir atkarīgs no jūsu dotībām un talantiem. Ja nekādu menedžēšanas un vadītāja dotību nav, tad neko vairāk par deju kolektīva vadītāju kāda pagasta amatieru deju kolektīvā cerēt nevar. Lielākā daļa ar mūzikas menedžmentu saistīto profesiju ir pašnodarinātie producenti, kritiķi un izglītība spēlē tikai pastarpinātu lomu, dod pamata zināšanas un izpratni par šo jomu.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Zigmārs Dzenis

+5532

 
Mūzikas menedžments un citas humanitārās jomas nav tas veiksmīgākais risinājums... Bet, ja iesi uz programmētājiem, tad Tu un Tavi vecāki nekad badu nepiedzīvosiet!

pirms 10 gadiem  

Ego , pirms 10 gadiem :

Statistiski tā varētu būt, bet programmēšanai, tāpat kā mūzikai, nepieciešamas dotības, tālāk par pamatlīmeni ne visiem ar to nodarboties sanāks.

Autorei - darbs un grūtums jau vairāk no darītāja atkarīgs, ne specialitātes.

Aivis Svirskis™, pirms 10 gadiem :

Latvija ir pilna ar dažāda līmeņa programmētājiem, cilvēki ar izglītību nekad badu nemirst, bet vai ar programmētāja specialitāti pelnīs vai nepelnīs lielu naudu ir atkarīgs no paša darītāja. Parasti jau gan specialitāti izvēlas pēc savām dotībām. Kosmonauti arī pelna lielu naudu, bet ne visi par tādiem var izmācīties un kļūt, gluži tāpat kā tie, kas ar matemātiku uz jūs, diez vai jebkad varēs pabeigt kādu augstskolu un iegūt programmētāja specialitāti.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.