Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2404 skatījumi

kur lejupieladet latviesu muziku bez maksas

Izklaide un mūzika » Mūzika

Pirms 3 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Kreicis

+1108

 
Divi varianti kā klausīties mūziku latviski:
1) Ieej http://radio.lv, izvēlies kādu no 20 vai 30 Latvijas radiostacijām un klausies. Ja gribi dziesmas tikai latviski, tad ņem Latvijas radio 2, EHR Latvieši vai Pieci latvieši. Radio var šādā veidā klausīties internetā.
2) a) Ieej youtube un atrodi dziesmu, kas patīk. b) Pēc tam nokopē video linku. c) Atver pārlūkā jaunu tabu (logu) un google ieraksti youtube to mp3 converter. Visi top3 varianti derēs. d) Atver lapu un iekopē tajā savu youtube linku. e) Pēc tam spied convert. Video tiks pārveidots par audio failu. f) Tagad spied download un lejupielādē dziesmu datorā.

Otrs variants prasa pacietību. Ja nevajag konkrētu dziesmu, bet jebko latviski, tad ērtāk izmantot radio.lv mājaslapu. Ja gribi konkrētu dziesmu un nevari nekur atrast, tad var mēģināt ņemt no youtube.

pirms 3 gadiem  

Kaspars Bariss, pirms 2 gadiem :

https://z2.fm un https://mp3.pm/ arī var atrast latviešu mūziku, bet diemžēl 1. saitē latviešu valodā jāraksta bez garumzīmēm un mīkstinājuma zīmēm.
Atbilde man kaut ko izsaka, kur iepriekš biju atbildējis, bet, jā, caur YouTube var konvertēt latviešu mūziku, starp citu, paskaties augstāk minētās saitēs, tur arī ir latviešu mūzika.
https://z2.fm , https://mp3.pm/
Nezinu, vai http://www.radio.lv tas kaut ko līdzēs, bet lejupielāde cau iepriekš mnēto saiti nenotiks.
Kaspars Bariss.

Kaspars Bariss, pirms 2 gadiem :

minēto, es atvainojos.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaspars Bariss

+2736

 
Ir dažādas saites, kur var lejupielādēt mūziku latviešu valodā. Izvēlies, ar kuru saiti tu vari lejupielādēt mūziku, piemēram, https://z2.fm/ (mūzikas saite krievu valodā, kur arī var atrast latviešu mūziku) vai https://mp3.pm/ .
Vēl ir iespēja lejupielādēt (tas ir konvertēt) mūziku no sociālā tīkla YouTube. Veic pāris darbības, un mūzika latviešu valodā būs brīvi pieejama. Es zinu, ka dažās mūzikas saitēs par lejupielādi jāmaksā, bet augstāk minētās saitēs ir bezmaksas mūzika.
Jā, reizēm gadās, ka mūzikas augšupielādētājs izdzēš mūziku no mp3.pm, lai gan risks svārstās, bet https://z2.fm/ un https://mp3.pm/ ir mans ieteikums.
Kaspars Bariss.

pirms 3 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.