Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 1343 skatījumi

Kad Latvijas TV kanāli pāries uz stereo skaņu un sāks arī raidījumus gatavot stereo?

Izklaide un mūzika » Televīzija

Itkā digitālajā formātā ir stereo kodējums, taču pats signāls joprojām ir mono. Tās pašas filmas, kas tiek ieskaņotas - oriģinālā skaņa visām ir stereo, bet pie mums joprojām mono..

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaspars Jansons

+3965

 
Citāts no boot.lv, autors: Didzis

"un kur tu iespraudīsi to stereosignālu teiksim Rīgas trešā kanāla raidītājā? Es jau nekādīgi neaizstāvu LTV, bet nu šeit forumā izteikumi par filmēšanu ar HD ziepjutraukiem, stereo signala raidīšanu analogajā televīzijā, kur stereo skaņas pavadījums nav paredzēts principā, u.t.t. ir nu ta bišķi neprofesionali :-D
Ko jūs trakojat ar savu HD un stereo, tak nekur Latvija oficiali nev uzsākta digitalā apraide un pārmmest testa raidījumiem par stereo skaņas trūkumu, ir vienkarši nekorekti. Vot būs Lattelekoms paziņojis, ka ir sākta DVB-T apraide un ja tad nebūs stereo, tad varēs runat. Patreiz taču Latvijas valsts finansē veco analogo apraidi ar mono skaņu vuisā mūsu teritorijā. Par ko valsts maksā LTV, to arī rāda :-D . Vai tad ir pretenzījas pret analogās bildes un mono skaņas kvalitāti?"

http://www.boot.lv/forums/index.php?/topic/102236-digitala-virszemes-televizija/page__st__440

pirms 14 gadiem  

Mārtiņš Krasтiņš, pirms 14 gadiem :

Kaut kas jau ir mainījies. LTK apraide vairs nav testa režīmā.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.