Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 3792 skatījumi

Vai 3.pasaules karš ir sācies? Z-Koreja vs D-Koreja?

Ziņas un jaunumi » Notikumi

jo ZK talkā nāks Krievija un Ķīna, bet DK ASV un NATO.. hmm un tie šāviņi, kas jau ir..

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Man patika kā izteicās viens krievu ģenerālis:"puse krievijas kazarmu apsargā pašas sevi" bet bez zaļajiem 'bezvērtīgajiem' dolāriem ko krievs saņem par mātes krievijas dzīļu bagātībām nebūs vajadzīgs pat gads lai sāktos pilsoņu karš par tiesībām izdzert milzīgos spirta apjomus kas ir krievijai...

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

globalizācijas apjoms pasaules karu padara neiespējamu

pirms 13 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Sarežģīti, taču taisnība!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

UZMANĪBU!

+4625

 
Es esmu dzirdējis, ka labākie pareģotāji, kā Vanga un vēl viens krievs, saka ka šitais ir 3. Pasaules kara sākums!!! Kurā uzvarēs Krievija un Ķīna, jo ASV un NATO ir ļaunuma iemiesojums, kas iznīcina Latvijas zemi u.c. Kā, piemēram, cukurfabriku iznīcinātāji bija sorosieši jev ASV kas samaksāja Kalvītim un citiem baigo naudu... Gruzija savu mūžu neuzbruktu Krievijai, jo tā ir pašnāvība, bet ASV gribēja iemeslu, lai varētu Krievijai uzbrukt, bet neizdevās. Tāpēc uz jautājumu atbilde ir jā, tas ir sākums 3. Pasaules karam! Kurā puse amerikas aizies par burbuli. ASV Ķīnai ir parādā 13 miljardus dolārus un karš ir vieglākais variants, kā neatdot parādus... Un ASV Krievija nepatīk, jo ir lielākais konkurents...

pirms 13 gadiem  

Rainers 卐 Iron, pirms 13 gadiem :

esmu lasījis, ka tie, it kā Vangas pareģojumi, kurus varam izlasīt internetā, esot tīrākais bullshits. cerēsim, ka lielvalstīm pietiks saprāta neuzsākt 3.PK, jo citādi, ņemot vērā ieroču attīstības pakapi un saražoto daudzumu, tas būs pēdējais cilvēces vēsturē

UZMANĪBU!, pirms 13 gadiem :

Ne tikai Vangas, viņas pareģojumi ir pārbaudīti un precīzi, viņa pareģoja, ka vēl būšot vulkāns kas izveidos plūdus ASV un puse tur noslīks, bet cilvēce neiznīks.
Labāk lai izkaujas un paliek miers, nekā visu laiku viena otru ar vārdiem noliek.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

LOL! Kas par demogoģiju!

JanKa, pirms 13 gadiem :

Kā ar iepriekšējo Vangas pareģojumu, kuram bija jābūt par vienu no iemesliem PK3, tad nepiepildījās, vai vienkārši glupie cilvēki nespēja to saskatīt?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Kari, militārie konflikti un militārā potenciāla demonstrējumi uz šīs zemeslodes notiek nepārtraukti, daži sākas, citi beidzas un šis konflikts nav nekas cits kā sava militārā spēka demonstrējums, kas ir domāts ASV un NATO un ar nekādu 3. pasaules karu tam nav nekāda sakara.

Mēs dzīvojam 21. gs, kad 3. pasaules kara iespēja ir praktiski līdzvērtīga nullei, jo ir virkne organizāciju un militāro savienību, kas pagājušaos gadsmitos nebija un nevarēja novērst iepriekšējos karus. Iepriekšējie 2 pasaules kari kalpoja cilvēcei kā mācība un tika izdarīts viss, lai 3. pasaules kars nekad nenotiktu. Tas, kas notiek ar diktatoriem un nedemokrātiskiem režīmiem, kas terorizē citas tautas un savējo jebkuram ir zināms un agrāk vai vēlāk šie diktatori nonāks uz apsūdzības sola un beigs savu dzīvi cietumos vai viņiem tiks izpildīts nāvessods, kā tas bija Sadama Huseina gadījumā.

Mūsdienās daudz vairāk ir jābaidās no dažādu reliģisko līderu ietekmētiem radikālajiem ekstrēmistiem.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Jau asini Killbill nažus? :) Tici vēl mēdijiem, kas no mušas uzpūtīs ziloni.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.