Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1221 skatījumi

Vai arī Rīgas Brāļu kapos ir apbedīti latviešu leģionāri ?

Ziņas un jaunumi » Notikumi

Šodien LR 1 ziņās dzirdēju teikumu: "[...] Otrā pasaules kara upurus pieminēja arī Latvijā - Lielajos Brāļu kapos, kur apglabāti gan sarkanarmieši, gan leģionāri, notika svinīgā ziedu nolikšana", ko drīz turpināja "[..]Pieminēt Otrā pasaules kara upurus šodien Brāļu kapos bija sabraukušas gan valsts augstākās amatpersonas, gan armijas vadība, gan diplomāti". Taču runa bija par Rīgas, nevis Lestenes Brāļu kapiem, jo uz Lesteni bija aizbraukušas tikai atsevišķas amatpersonas un tur nebija diplomātiskā korpusa pārstāvju ! Šajā sakarā man ir jautājums, vai patiesi attiecīgajos Rīgas kapos ir apbedīti kādi leģionāri un ja jā, tad kurā vietā ?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Niks

+120909

 
Nu kaut vai
http://lv.wikipedia.org/wiki/Rūdolfs_Bangerskis
1995. gada 16. martā Rūdolfa Bangerska mirstīgās atliekas, Leģionāru piemiņas dienā, tika svinīgi pārapbedīts Brāļu kapos

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.