Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Andris Zustrups

+229

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1316 skatījumi

Vai ir zināms puiša - Vanšu tilta pašnāvnieka vārds?

Ziņas un jaunumi » Notikumi

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Policijai ir zināms, bet jums tas nav jāzina, personu datus aizsargā likums, nedomāju, ka jūs būtu īpaši iepriecināts, ja šis puisis būtu jūsu radinieks, un viņa vārds parādītos presē, kur visādi gudrinieki, neiedziļinoties lietas būtībā, lētu slavu meklēdami, nolietu jūs tā ar samazgām, ka vēlāk nevarētu iziet uz ielas, jo uz jums rādītu ar pirkstiem.

pirms 12 gadiem  

ivarsi, pirms 12 gadiem :

Nedomāju, gan, ka te iet runa par "samazgu liešanu".

Ja nopietni: uzskatu, ka sabiedrībai jāzina daudz vairāk par šo personu, lai varētu saprast nelaimes cēloņus. Tie nav obligāti precīzi "personas dati". Pagaidām masu medijos pārsvarā populistiska runāšana, tipa: vai vai vai, kur skatās sabiedrība, kāpēc neko nedara utt. (kur/ko darījis pats autors, runa neiet, protams ;- )
Kaut kas par personu IR JĀZINA

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Vārds, uzvārds ir personas dati, neuzskatu, ka šīs personas vārda izpaušana kādā veidā sekmētu problēmas risinājumu vai ierobežotu iespējas, ka vainīgās amatpersonas varētu tikt sodītas, ja kādam ir jāatbild, tad tās ir atbildīgās personas par tilta uzturēšanu, kas nepieprasīja finansējumu un neveica vanšu apstrādi, lai pa tām nebūtu iespējams uzkāpt, un policijai, kas rīkojās absolūti neadekvāti, sākot ar to, ka vairāk nekā stundu meklēja atslēgu, ja varēja vienkārši izlauzt durvis,

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

uzkāpt augšā un sagaidīt, kamēr šis cilvēks uzrāpās pa vantīm, kā arī to, ka netika izsaukts psihologs un neviens policijas darbinieks vai mediķis necentās šo cilvēku uzrunāt un apturēt. Informācija par to, ka šī persona bija psihiatra uzskaitē jau tika apstiprināta, un jebkāda šīs personas slimības gaitas vai diagnozes komentēšana ir neētiska un to aizliedz likums.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.