Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

+10

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1921 skatījumi

Ka iepatikties meitenei?

Ziņas un jaunumi » Notikumi

Sveiki , es esmu pisis kuram 5 septembri paliek 16 gadi , Es draudzejos ar vienu meiteni jau vairak neka 1 gadu , vakardien mees sedejam pie tilta , Un vinja kljuva loti klusa , vinja aizgaja ...
es aizskreju liidz vinjai , vinja apstajas ,un es redzeeju ,ka vinja raud .
Es pajautaju '' Kas notika , kapec tu raudi ? ''
vinja atbildeeja '' pardomaju dziivi ''
Es vinju apskavu un vinja mani noskupstija . Talak es vinju pavadiiju majas un noskupstiju vinju velreiz , tapec es veeletos zinat Ko man dariit lai es vinjai tik tiesham iepatiktos un mes buutu kopa ilgu laiku . ( Luudzu iesakat ,ko man dariit lai vinja mani iemiiletu , Varbuut man vinju aizvest uz kadu daargu kafeiniicu saakt davinat pukes . ? es tik tiesham nezzinu , luudzu paliidzat )

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 6

    balsis

Briniskigaa

+730

 
Hmmm...padomāsim... Svarīgākais, lai tu iemanto viņas uzticību... un arī pats uzticies viņai... Nekādu melu, esi atklāts... Nevajag dārgu kafejnīcu, ir svarīgi, lai meitene; lai jūs abi viens otru iemīlat arī bez naudas. Ir jāprot atpūsties arī 'tukšā' esot! Tā padarīšana ar visādiem pasākumiem, kino.. Tā ir izklaide un neliels palīgs attiecību uzturēšanai, un , lai neiedzīvotos rutīnā.. Labāk uzaicini viņu kādā pastaigā jebkur- gar jūru, pa parku, vai pat izjādē ar zirgiem, kaut vai uz zoodārzu... Galvenais, kas attiecībās ir svarīgs- tas ir runāt vienam ar otru... Protams, ziedi nekad nenāk par sliktu ;) Bet - nepārsteidzies un dari to visu pamazām, jo pārlieku liela uzmanība, meiteni var aizbiedēt...

Veiksmi!

pirms 12 gadiem  

Kristaps Jekabsons, pirms 12 gadiem :

+1

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Sintija Danilova

+1261

 
Kāda bēda? Meiča ļauj sevi bučot,ko ta vēl gribi? Ar speciāliem iepatikšanās pasākumiem vari izskatīties jocīgs un panākt pretēju tam,ko vēlies. Tāpēc esi dabisks un kāds esi. Tāds arī patiksi vai nepatiksi,kā nu liktenis būs lēmis.

pirms 12 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Tieši tā, ja pāris ir kopā jau gadu un attiecībās ir gan romantika, gan uzticība, tad kur ir problēma? Jūs jau patīkat meitenei un nekādi īpaši pasākumi nav nepieciešami, jo pārcensties ir ļoti viegli un meiteni izbiedēt ar savu uzvedību arī.... Baudiet dzīvi! Pusaudžu vecumam ir raksturīgas krasas garastāvokļa pārmaiņas un tas ir pilnigi normāli, ka vienu brīdi meitene jūtas priecīga un smaidīga, kādreiz var arī paraudāt un, ja izvēlas paraudāt uz puiša pleca, kas var būt vēl labāk?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ludzu kads palidziet man ir 10 gadi un vinai ar bet es nekad nesmu pat ar vinu normali runajis vienkarši kad es ar vinu meginu parunat nevaru izteikt ne varda tikai izliekos kad man jajiet kautkur kad palidziet ka man likt lai vina mani iemīlētu :(

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
man liekas ka onkulim vienkārši beigušies jautājumi par zeķubiksēm... :o))))
Dārga kafejnīca noooooteikti ir atslēga uz ilgu un laimīgu kopdzīvi... :oDDDDD

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Oto

+10200

 
Ja nepatiktu nebučotu. Tā kā pirmais solis sperts. Lai iemīlētu drošas receptes nav, jo pusaudžu gadi tomēr ir juku laiks. Varu gan pačukstēt, ka pārāk liela romantika(rutīna un vienveidība) meitenēm apnīk, lai gan apgalvo ka bez tās nevar iztikt. Tātad reizēm tev būs jābūt ne tikai romantiskam bet arī jābūt džekam, t.i, pa retai reize izturies pret viņu vēsāk(nepārspīlējot), lai uzjundītu jūtas. Uzvērp kādu intrigu, tipa sarunā satikties speciāli nokavē un tad visu vakaru būs par ko atvainoties un izrādīt savas rūpes. Nebūs vienveidība,meitene šad tad panervozēs un tas ir tieši tas, kas ļauj iemīlēties. Ja par jūtām nepacīnās tās nāk viegli un viegli arī iet prom.
Tikai neflirtē ar citām meitenēm tad gan vari visu sabojāt.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.