Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 1484 skatījumi

Manam tēvam ir oficiāla sieva, viņam ir māja kurā es, viņa meita, neesmu pierakstīta. Kādas man iespējas saņemt mantojumu???

Ģimene un attiecības » Ģimene

Manam tēvam ir likumīga sieva kas ir pierakstīta viņam piederošā mājā, bet es viņa meita neesmu pierakstīta, gribētu uzzināt kādas man iespējas saņemt mantojumu!!! Un ko lai dara kad viņš neliekas ne ziņas, pilnībā nepalīdz un nenodrošina ar dzīves vietu, man 22, un es mācos, patstāvīga darba nav. Vai ir iespēja piedzīt kadu palīdzību no viņa puses??? Vai vismaz kur lai vēršas ar tāda veida jautājumiem??? Iepriekš paldies!!!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
piedod, bet kopš 21. gada vecuma Tu skaities pieaugusi un pašai ir jāspēj par sevi parūpēties. Tevi nevienam nav jānodrošina ar dzīvesvietu un nekādu pabalsti nav jāizsniedz. Viss ir tikai Tavās pašas rokās.
Labākais ko varu ieteikt ir mēģināt nevis kautko piedzīt, bet runāt ar viņu cilvēcīgā ceļā - tēvs taču.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Tu jau savu tēvu gribi norakstīt pirms laika?! Labi joks, bet ja pēc likumdošanas, tad mantinieki esi tu un viņa sieva, kā arī bērni,kas dzimuši atkārtotā laulībā, neatkarīgi no tā vai tajā mājā esi pierakstīta vai nē. Vienīgi ja tā māja nav norakstīta kā dāvinājums,piem. tai pašai jaunajai sievai, tad nekā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

nesaprotu,tu gribi lai tev nodrosina ar dzivesvietu vai but teva mantojumaa?jo tas ir divi dazadas lietas.teoretiski piekritu 1 atbildei,nevienam pec pilngadibas tevi ar neko nava janodrosina.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.