Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1598 skatījumi

ka palidzet 5 gadigam bernam sevi aizstavet bernudarza?

Ģimene un attiecības » Ģimene

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

vienigais un pareizais variants butu 5gadigam bernam aizstaveties ar paridaritaja nosudzesanu audzinatajai un no ta galigi nav jakaunas...vispareizak butu ja berns pieietu pie audzinatajas tad kad vinju neviens neredz un pasudzeties,,,,

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars

+4247

 
Gan audzinātāja, gan bērnu dārza vadītāja ir atbildīga par sociālo klimatu grupiņā. Ja veidojas sakāpināta mobinga gaisotne pret kādu bērnu, vecākiem stingri jāpieprasa audzinātājas konkrēts darbs, ja nepietiek - jāraksta iesniegums vadītājai. Ja destruktīvajam jaunajam pilsonim tiks piedāvāta izmešana no bērnudārza, viņa vecāki gan jau viņu piebremzēs.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
aizvest bērnu uz kādu cīņas sporta trenniņu. viņš protams nekļūs momentā par bruslī, taču pacels pašapziņu un iegūs pašpārliecību. iespējams ka ar to pilnīgi pietiks un pēc pirmā pretsitiena abižotājs (kas bieži vien ir bailīgs mīkstais) nobīsies no pretspēka un pārstās apcelt.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
1. Mācīt un iedrošināt, ka pretī sist vajadzības gadījumā drīkst un vajag, pie tam nekavējoties.
2. Iemācīt pateikt par kārtību atbildīgajai audzinātājai. Un jautāt par viņas reakciju. No audzinātājas arī pieprasīt neignorēšanu.
3. Pašam kādā izdevīgā momentā pāridarītāju pabiedēt. Tas gan mūsdienās ir riskants pasākums, var piekarināt nelāgu slavu, ja ne vēl ko.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Edgars Valeiņa

-190

 
Dod lidzi nazi ;D

pirms 12 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Ko niekojies, tad jau divstobreni un motorzāģi.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja tu man darīsi pāri,,Dabūsi pa šņukuru''.. :)

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
vardarbības(iedod viņam pretī, iesit pa degunu, iesper pa kāju) mācīšana ilgtermiņā pie nekā laba nenovedīs, tas tads padibeņu variants. labāk ir iemācīt ignorēt pāridarītāju,iet prom no viņa, pie tiem,kas nedara pāri, grūti to ieborēt sīkajam, kā tas jādara, bet tiklīdz viņs saprot un jūt,ka metode darbojas, viss ir ok.
bet ja viņam pāri dara gandriz visi, nevis pāris konkrēti tipāži, tad,iespējams, vainu jāmeklē pašā apbižotajā.

pirms 12 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Muļķības. Bērnudārzā, tāpat arī skolā viņam nav kur aiziet prom. Tāda metode nedarbojas. Apbižotajā nav jāmeklē vaina - ja viņam kāpj uz galvas, viņa psihe tiek sagrauta. Ja pāridarītājam ir liela autoritāte, tad viņam daudzi skrien pakaļ un cenšas arī pacelt savu statusu uz apbižoto rēķina.

Ivars, pirms 12 gadiem :

tieši tā, Uldi! Ja cilvēkam nav gēnos pietiekami "ozverīna", tad nekādi mudinājumi dot pretī nelīdz. Situāciju jālabo pieaugušajiem!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.