Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1688 skatījumi

Kur griezties ja mans tevs sit manu bernu?!Pati atrodos Lielbritanija, bet dels palika LV macities un dzivo pie maniem vecakiem!

Ģimene un attiecības » Ģimene

Nezinu ko iesaakt, pati ar mazakiem berniem un viru dzivoju UK, bet vecaakais dels atgriezaas LV, lai pabeigtu macibas LV.Tur vinsh dzivo pie maniem vecaakiem, kur tiek nemitigi zakats, ignoreets, un SISTS!Tevam agresija ir izpaudusies gan uz mani, maasu un mammu!Es 16.gados aizgaaju no maajaam, mamma vairaakkaart ir aarsteejusies Sarkandaugavaa, viss ir vinja panaakts!Mazpilseetaa vinju visi paziist, respektee...., bet maajas mees visi lidojam pret sienaam!
Gribu pasargaat savu beernu, bet kaa?!Policijaa?!Dedomaaju ka tie dzirdees, jo vinsh tak ir .....!Liidz skolas beigaam ir atlikushi 3 meeneshi, eksaameni...kaa lai beerns, kuru nemitiigi apsaukaa, sit.....pabeidz sekmiigi skolu?Shobriid vinsh ir nomaakts un izsaka domu vienkaarshi neiet uz maajaam un zinot vinju, vinsh taa arii izdariis, jo arii es savaa laikaa shii pasha iemesla deelj aizmuku no maajaam!

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Andris

+3489

 
Viņam, kamēr turpinās mācības ir jādzīvo pie ctiem cilvēkiem īrējot istabiņu. Naudu, Jūs viņam priekš tā varat aizsūtīt vai arī pārskaitīt par tiešo jaunajiem saimniekiem.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

unknown

+3680

 
Pareizi darīs, ja neies uz mājām. Labāk tad jau pie draugiem padzīvot, ja ir iespēja.
Bet, ja čalis jau pieaudzis, tad jau jābūt kaut cik patstāvīgam. Nu, ja viņš nestrādā, jūs varat viņam iesūtīt kādu naudu, lai var sevi uzturēt daudz maz pats, lai nav jāsēž uz Jūsu vecāku kakla un jāpacieš šāda attieksme. Tas, protams, no iespējām un līdzekļiem atkarīgs.

pirms 11 gadiem  

Kristīne Mattu, pirms 11 gadiem :

Sho arii es ieteicu, bet pashi esam no Riigas, puikam shii patreizeejaa vide ir svesha, man nav tur ne draugu ne pazinju.Bet vinsh shobriid ir pie sava klasesbiedra.Mees nekad neesam bijushi uz sho cilveeku kakla, pati esmu ar visu tikusi galaa!Shobriid arii sociaalais pedagogs ir informeets!Daru ko varu no shii attaaluma, raut atpakal nevaru, 3 meeneshi ir jaapaciesh-jaizdziivo un skola jaanobeidz!

Andris, pirms 11 gadiem :

Rīgā ir lētas kojas. Es dzīvoju Lu kojās, kuras ir pa visu Rīgu , t.sk. Centrā. Pirmā nakts 4ls , pēc tam 2 ls dienā, protams, internets, elektrība, gāze, duša par velti :) p.s. es nebiju students, a studentiem vel lētāk. Tomēr vislabāk iraņemt dzīvokli divatā.

Dienestu viesnīcas, visur ir jāzvana un jāinteresējas vai ir vietas!
http://www.pajauta.lv/question/list/268/49876/kadas-ir-kopmitnes-riga-kur-var-dzivot-skoleni-no-dazadam-skolam/

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Kādēļ atstājāt bērnu pie saviem vecākiem, audziniet savu bērnu pati, normāla māte bērnu paņemtu pie sevis nevis atstātu vecākiem vai tēvam, ja jums ir pamatotas bažas par bērna drošību. Ja kaut ko vēlaties darīt, tad jums ir jābūt gatavi bērnu pieņemt savā ģimenē, jo uzrakstot iesniegumu policijai vai ziņojot par šādu rīcību, Bāriņtiesa apsekos jūsu bērna dzīvesvietu un visticamāk bērnu izņems no ģimenes, ja neviens no vecākiem nav gatavs bērnu audzināt, neapdraudot tā labklājību, tad bērns nonāks bērnu namā. Ja esat gatava, vērsieties tiesā, pieprasot noteikt atsevišķo aizgādību pār bērnu un par bērna dzīvesvietu noteikt jūsu dzīvesvietu.

pirms 11 gadiem  

Kristīne Mattu, pirms 11 gadiem :

Puikam oktobrii buus 18 gadi!Puika patstaaviigs, naakamgad grib staaties Zviedrijaa, hokeju koledzaa, diemzeel UK izgliitiibas liimenis ir zems un mees visi vienojaamies, lai iztureetu iestaajeksaamenus, 9 klase ir jaabeidz Latvijaa(lielaakas izredzes).Labu gribeedama, tas ir vinja sapnis no 5 gadu vecuma!Naudu suutu, viss ir ok, pa briivlaikiem ir pie mums, bet............Visu mees paredzeet nevaram!Diemzeel!Tas naav normaals viirietis-terorists!!!!!!!!!!!!!!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ego

+79135

 
Katrā novadā vajadzētu būt bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas pārstāvim, parasti pie izglītības pārvaldes, ja ir vēlēšanās kaut kur griezties, kaut gan īpašu jēgu tam neredzu, ja "Policijaa?!Dedomaaju ka tie dzirdees, jo vinsh tak ir ...."

Nav tak viņam nekāds pienākums dzīvot tur, ja jau grasās pabeigt mācības, tad vajadzētu būt pilngadīgam

pirms 11 gadiem  

nezināms (guglētājs), pirms 11 gadiem :

Beigt var arī pamatskolu.

Ego , pirms 11 gadiem :

Beigt var arī bērnudārzu, bet vispār nesaprotu kā savu bērnu var aizsūtīt dzīvot aprakstītajos apstākļos

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Pati tu savu bernu tur atstaji,jau ieprieks labi zinot,ka vinu tur sitis. Ta ka vienigais,ko vari darit,ir nekavejoties no savu vecaku gimenes vinu iznemt un sarunat,ka padzivo kaut kur citur-pie pazinam,dsraugiem,citiem radiem, irejot istabinu,ja ir pietiekami liels. Nesaprotu,ka vispar gimene,kur ir abi vecaki,var nodot savu bernu vardarbiga cilveka vara!!! Ja pati nespej so jautajumu nokartot un ja puika ir nepilngadigs,tad griezies barintiesa, varbut palidzes un ievietos vinu pagaidam valsts iestade.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.