Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Agnese

+10

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1012 skatījumi

vai var aizliekt tādam tēvam ņemt bērnu pie sevīm?

Ģimene un attiecības » Ģimene

Bērna tēvs ( tēvs)
Tēvs ir agresīvs ,nevalda pārsavām dusmām, dusmu lēkmes viņam ir bieži un par sīkumiem. Esmu šobrīd stāvoklī, tēvs dusmu lēkmēs mani grūsta ir bijis iesitis, draud man un uzvedas neadekvāti. Uz mani bļauj un saka lai ES nosprāgtu. Pēdējā strīda vīns bija dzēris. Paradise mājās prasīja man mašīnas atslēgas un taisījās dzērumā braukt pie saviem vecākiem kuri ir Dzērāji. Tēvam ir 2 gadu liegums un nav tiesības. Kad nedevu atslēgas vīņš sāka ārdīties, sita mašīnas durvis un stiklus. Draudēja man ka ES visu nožēlošu, grūstīja mani par spīti tam ka esmu stāvoklī. Draudēja ka izārdīs man visu māju. Man no viņa palika bail itīpasi tādēļ ka tā nebija pirmā reize. Nesen viņs pateica ka nāksot pie manīm kaut nakts vidū un man būs jāļauj viņam tikties ar bērnu. ES nevēlos lai tēvs tiktos ar bērnu bez manas klātbūtnes un nevēlos lai viņu vestu pie tēva vecākiem, jo tur ir nepiemēroti apstākļi bērnam. Ko es varētu darīt un kādas ir manas izredzes uz pilnu bērna apgādību.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Serids

-37

 
Man jautājums kāpēc tad vajadzēja kājas paplest tādam? Jaunība vaginālais trakums uz seksiņ bija, vai?

Ko, tagad darīt,...Pie policijas, vīru, lai liek cietumā liek, un tev jāparceļas uz citu dzīves vietu.
Nu, vai bez policijas, pārvācies dzīvot citur, nahren to lopu pamet un viss.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jāsauc ir policija, lai reģistrē notikumu žurnālā, izraksts no notikumu žurnāla būs par pamatu vērsties tiesā un noteikt tēvam liegumu jums un bērniem tuvoties. Protams, ka vardarbīgas attiecības ir jāpārtrauc, cilvēki, kam ir tieksme uz vardarbību, kas dzer un savu agresiju nekontrolē, nekad nemainīsies, tā, ka savāciet savas vai viņa mantas, atkarībā no tā, pie kā dzīvojat, pārcelieties pie vecākiem. Latvijas tiesas parasti nostājas mātes pusē, ja vien māte bērnu neapdraud un spēj apgādāt.

pirms 9 gadiem  

Agnese , pirms 9 gadiem :

Paldies par padomu. Diemžēl mana sirds ir pārāk maiga. Ja iesaistīja policiju tad viņu var iesēdināt uz 2 gadi. ES dzīvoju pie saviem vecākiem un vīns kopā ar mani bet agresijai tas netraucē.
Varbūt tiesā noderētu video kura ir redzams viņa agresija un tas kā vīns dauza manu mašīnu?

Aivis Svirskis™, pirms 9 gadiem :

Tā ir teikušas un domājušas daudzas sievietes pirms tam, kad viņas viņu mīļotie vīri un bērnu tēvi dzērumā nosita vai padarīja par invalīdēm.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

iesniegums policijā un vīram draud kriminālatbildība par vardarbību ģimenē
http://www.zinisavastiesibas.lv/info_l09.htm

pirms 9 gadiem  

Agnese , pirms 9 gadiem :

Mēs neesam precējušies.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.