Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 1500 skatījumi

Kādai ir jābūt personai, lai Jūs to gribētu dēvēt par draugu?

Ģimene un attiecības » Draugi

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 6

    balsis

Savs Choms

+17917

 
Cilveekaa un veel jo vairaak draugaa es augstu veerteeju taadas iipasiibas kaa uzticiiba, atklaatums un nesavtiiba.
Galvenais lai es uz vinju vareetu vienmeer palauties, lai vins nebuutu liekulis un liskis un vienmeer teiktu man patiesiibu aciis nekaa aprunaatu aiz muguras

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Mārīte Hanna

+1145

 
draugam????...patiesiba to jau var just kurs ir draugs un kurs ne. protams,ka draugam var uzticeties pilniba un pazvanit nakti un teikt palidzi! un bez vardarunas bus atbilde ja protams.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Personai vajadzētu būt tādai-lai es varētu draugam iedot čemodānu ar 1.000.000Ls un viņš viņu neviss nozaks,bet gan sargās to,kautvai līdz nāvei!(tā bija kā metafora)!
Draugs-kas ir draugs? Draugs ir tas, kas vienmēr spēs tevi saprast, uzklausīt un palīdzēt kā arī atbalstīt visās situācijās. Draugs ir tas ar kuru kopā var smieties, raudāt un darīt muļķibas. Draugs ir tas, kas pateiks taisnību, lai cik skarba tā arī nebūtu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Anda Mei

+3606

 
mana draudzene, kura ir nu baiga čīkstule un tā viņas čīkstēšana tiešām pieriebjas, un, kad viņa pa tukšo čīkst vienu un to pašu jau kuro reizi, es mēdzu vnk iespraudināt dumjus jokus, uzbraukt un neklausīties, nesen atzinās, ka esmu viņas draugs tāpēc, ka neesmu SUPERPOZITĪVA! - sanāk, ka labam draugam galvenais ir nelišķēt! šai viņas domai es piekrītu -- ne jau velti draudzējamies par spīti attālumam jau gadiem! vienmēr esam atklātas un līdz riebīgumam tiešas, nekaunamies teikt labo un izpalīdzēt, kad nepieciešams, kopā raudāt, riskēt, priecāties, dulloties kā mazi bērni vai vismaz aizkavējušās tīņu vecumā! =)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.