Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1657 skatījumi

Esmu kļuvis neredzams, mani ir grūti vai neiespējami pamanīt, ko man darīt? :/

Ģimene un attiecības » Draugi

Agrāk bija tā, satiekoties sveicinājāmies. Tagad esmu kļuvis neredzams, nu ne gluži tā, pats vēl sevi varu redzēt un neviens virsū arī īpaši neskrien, BET pavisam vienkārši, nesaņemu to mazo tik nepieciešamo mājienu ar roku, vai smaidiņu, vai acs piemiedzienu...Paliek tāds tukšums iekšā, atliek vienīgi nopūsties. Tas ir traki ja tu kļūsti neredzams. Kādam ir kādas zāles pret šo? Gaidīšu padomus!! :)

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ja Tevi nesveicina, pasveicini tu, un nākošreiz varbūt Tevi pirmo pasveicinās.. Aizej kaut kur sabiedrībā un iztrakojies, bet ne tajā sliktajā nozīmē.. Liec citiem Tevi pamanīt.. Iegūsti jaunus draugus.. Iepazīsti cilvēkus.. Un Tu noteikti būsi pamanāms.. ;)
Bet varbūt tava uzvedība un attieksme ir pie vainas?? Varbūt kādam, kurš vairs ar Tevi nesveicinās kā agrāk, Tu esi nodarīji ko sliktu??
pārdomā kārtīgi, kāpēc tā ir noticis!! ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

toms

+730

 
ja viņi tevi nesveicina tad sveicini viņus

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

T. L.

+2450

 
Ja tie ir tavi pazinas vai draugi un visi ta nesveicinas,tad esi kau ko ne to sadarijis.Vari sasveicinaties pirmais-"Sveiks vecuk!" un aprunaties par temu.Izrunasanas un domu apmaina palidz,saskarsme var atkal atplaukt.Reizem tas nelidz.Ja esi izradijis savu uzmanibu un tas nelidz,tevi turpina ignoret,tad dari to pasu.Vajadzes-pasi saks runat,bet ja ne,tad izej sabiedriba,kur vienmer var iepazit kadu jaunu domubiedru.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Eduards Smalkais

+1257

 
Apģērbies spilgti un izej sabiedrībā. :) tas nav domāts, ka jāvelk pašas ''pēdējās'' lupatas mugurā, bet normāli. Un kontaktēties ar citiem arī vajag... Kko iekšēji pamainīt. Nu apmēram tā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Edgars Paulis

+8399

 
liekas ka esi savārījis ziepes.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Saved sevi kartiba un apmeklē kadiu lielu pasakumu.nepaliksi nepamanits.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Varbūt vaina ir tavā uzvedībā...? Varbūt Tev raksturīgi kādi ekscentriski izlēcieni un, lai no tiem izbēgtu, Tevi vienkārši ignorē. Tāpat nekas nenotiek...

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.