Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 9

    Atbildes

  • 1 balss
  • 4082 skatījumi

Ko grib vīrietis attiecībās ar daudz jaunāku meiteni?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (9)

 
Labākā atbilde
  • 6

    balsis

andris kurpitis

+466

 
Justies arī pats jaunāks.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Leo Veinbergs

+901

 
Nelietotu meiteni,kuram vīrietim gan patīk nolietotas meitenes,ja nav mīlestības tad jebkurš meklēs jaunu un svaigu sievieti..

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Vecāks vīrietis vidējos gados parasti izjūt pusmūža krīzi, viņš sāk pārdzīvot, ka noveco, ka varbūt nav piepildījis kaut kādus savas dzīves mērķus vai sapņus - nopietni pārdomā savu dzīvi līdz šim. Viņš grib sajusties jauns, spēcīgs, iekārojams, baudīt dzīvi, kamēr spēki to atļauj, jo jūt, ka vecums jau nav vairs tālu. Mēdz akcentēt, ka šajā laikā arī ģimenē rodas mīlestības trūkums, sevišķi tad, ja abi nespēj atkal uzšķilt to dzirkstelīti abu starpā. Vīrietis pārvērtē to, cik izdevusies ir viņa kopdzīve un jo neapmierinātāks viņš ir, jo ticamāk viņš meklēs pašapliecināšanos citur. Attiecības ar jaunu sievieti viņam liek justies atkal svarīgam, vajadzīgam, mīlētam, ir vēlme kādu pasargāt un izjust aizbildņa lomu, tāpēc šādi vīrieši būtībā izaudzina jauno sievieti par pieaugušu cilvēku, jo pašu bērni ir jau lieli vai to viņam vispār nav bijis - viņš it kā ieņem tēva lomu.

pirms 14 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 14 gadiem :

Vīrietis gūst gandarījumu, vērojot, kā viņa aizgādniecībā jauna sieviete kļūs pieaugusi - skolojas, iegūst darbu, naudu, stāvokli sabiedrībā. Jaunas sievietes sabiedrība ļauj viņam atraisīties, justies atkal kā tajos 20 gados un atcerēties jaunību.
Tādu bēdīgu pašķiršanos būtu daudz mazāk, ja abi laulātie vai kopā dzīvojošie spētu saglabāt attiecības gads no gada lieliskas. ir jāizrāda iniciatīvu, jādomā kaut kas jauns, jāpārsteidz vienam otru, jāuztur mīlestību, tad arī nekas tāds nenotiks.

Indra (I.T.), pirms 14 gadiem :

Vīrietis ir cilvēks un arī viņam gribas , lai viss būtu labi un skaisti, šodien pārāk daudz mēs strādājam un ļoti maz laika veltām viens otram, strīdamies, cenšamies otru izmainīt, neuzklausām, nesamīļojam viens otru tāpat vien ... visā visumā, viss ir ģimenē un reti kurš vīrietis savu ģimeni pametīs, ja jutīs, ka tiek mīlēts, ja ar prieku katru vakaru nāks uz mājām, jo zinās, ka tiek gaidīts. Galvenais ir runāt, klusēšana nogalina un izjauc jebkuras attiecības.

Indra (I.T.), pirms 14 gadiem :

Vīrieši, kuri šajos gados ir vieni, izjūt to pašu, tikai viņu dzinulis ir ģimene un viņi būtībā meklē sievieti, ar kuru veidot nopietnas attiecības, kā likums, vairums izvēlas krietni jaunas sievietes, bet tas ir dabīgi, kuram gan nepatīk skaistums un jaunība. Turklāt, vīrieši jau ir ieprogrammēti bioloģiski uz to, ka jauna sieviete radīs spēcīgus un veselus pēcnācējus.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

ir tāds teiciens : ja vīrietis meklē gados daudz jaunāku meiteni,tas nozīmē,ka viņš jūtas vecs.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Apliecināt savu varēšanu un šarmu, baro savu pašlepnumu, ka ir vajadzīgs arī jaunajām.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
elementāri pacelt pašapziņu, ar domu, ka lūk es esmu joprojām tik foršs, ka patīku arī jaunām meitenēm.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Gita Logina

+995

 
izklaidi...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Miss Lita..

+11345

 
Noteikti justies pats jaunāks,ka ari domāju savā zinā palielīties citiem draugiem ka vinaj ir jauna meiča blakus,,( nu un noteikti arī seksuālajā ziņā,justies vēl jauns un spēcīgs;)
p.s. bez apvainojumiem...tas jau manuprat ne tikai vīriešiem,bet arī sievietēm ...visiem patik justies jauniem;)visās jomās

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

RiMMa LoBrEkTe

+5532

 
brīvību un neatkarību!!!

pirms 14 gadiem  

RiMMa LoBrEkTe, pirms 14 gadiem :

100%, ka vīrietis ielika man "mīnus 1" :)

Miss Lita.., pirms 14 gadiem :

;)

Priekšnieks, pirms 14 gadiem :

ar jaunāku meiteni nekādu neatkarību dabūt nevar. jaunā to veco veci tik dancina pēc sava prāta kamēr vecam apnīk.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.