Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

andris kurpitis

+466

 
  • 7

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1928 skatījumi

Vai īsta mīlestī'ba neliek cilvēkam ciest?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Anna Radionova

+6872

 
Laime,bez nelaimes nepastāv...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Māra Melne

+1695

 
Kā saule met ēnu, kā monētai ir divas puses, tā mīlestība nāk komplektā ar, ja ne gluži ciešanām, tad skumjām, ilgām gan. Ja mīlestība netop atbildēta, tad it īpaši.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Miss Lita..

+11345

 
skatoties kādā ziņa ti domāji?ciešam jau mēs vienmer un dažādi,,bet īsta mīlestība tomēr neliek ciest (ciest liek rīcīības,vārdi ) bet ne mīlestība kas ir vienam pret otru;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ja no sirds kādu mīli ,un ja viņam piemēram ir temperatūra un tu nevari palīdzēt un noraugies kā viņš mokās , domāju ka šajā laikā mocies arī Tu..

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Viktorija

+2752

 
liek.. nu varbūt ne gluži pati mīlestība un šīs jūtas, kas pastāv starp 2iem cilvēkiem, bet kāda konkrēta rīcība, vārdi utt. gan..
Bet kā saka īstai mīlestībai nav šķēršļu un ja šī jūtas ir abpusējas un tīras, tad arī visiem pārpratumiem un nesaskaņām var tikt pāri, jo nav nekā skaistāka par to ^__^

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Ķuze

+1025

 
Nē, ja nejauc iegribas un vēlmes ar mīlestību un nemīli to, ko nevari atļauties! Mīlestībai jāpieiet racionāli, tad nav vilšanās. Bet tas prasa racionāli un kritiski novērtēt sevi, kas vairumam nav pa spēkam.

pirms 14 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 14 gadiem :

Jā, īsta mīlestība nenodara sāpes, lai cik lieli pārbaudījumi nāktu. Mīlestība ir tad, ja cilvēks ir spējīgs pieņemt sevi un caur sevi otru cilvēku kā personību ar visām viņa negatīvajām un labajām īpašībām. Mīlestība tikai uz vienu cilvēku nav saucama par mīlestību un Students raksta, ja cilvēks nav spējīgs mīlēt sevi un mīlēt arī visus cilvēkus, viņš nav spējīgs izjust patiesu mīlestību un arī pats nav uzskatāms par mīlamu cilvēku. Tātad, ja cilvēks nespēj pieņemt visus kā sevi pašu ...

Indra (I.T.), pirms 14 gadiem :

... apzināties pats sevi un saprast savu labo un slikto īpašību ietekmi uz citiem cilvēkiem, prast labi saprasties ar visiem, cienīt apkārtējos kā cilvēkus un cienīt viņu viedokli, šāds cilvēks nav spējīgs izjust mīlestību kā tādu. Arī apmātība tikai uz vienu nav saucama par mīlestību - drīzāk gan par pieķeršanos, kas saistīta ar psiholoģiskām novirzēm -, jo mīlot kādu, cilvēks necenšas viņu mainīt pēc sava ģīmja un līdzības. Tā tiešām ir sarežģīta tēma.

Indra (I.T.), pirms 14 gadiem :

Tikai tie, kuri nav pētījuši (analizējuši) daudz un dažādas grāmatas, nepārzina cilvēka psiholoģiju, var domāt, ka Jāņa atbilde ir muļķīga un stulba.

Viktorija, pirms 14 gadiem :

man gan muļķīgāk un stulbāk varētu šķist tas ka lai runātu kko par īstu mīlestību ir jāpēta grāmatas.. jā tas jau tas vienkāršākais - izlasīt citu domu graudus un tad mētāties ar gudriem spriedelējumiem, taču šajā gadījumā, man šķiet, to tā nemaz nevar uzrakstīt.. jo tās tomēr ir jūtas, īpaša ķīmija! ja tā ir, tad vnk ir... :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vārds mīlestība, nenozīmē - ka tev nebūs ciešanu
Tas nozīmē vienīgo to ka tev nebūs tādu ciešanu, kas ir sakarā ar krāpšanu.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.