Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Liene Bērziņa

+1632

 
Ja viss nav galīgi "dēlī", tad var meklēt atpakaļceļu ar vēstuli. Siltu, mīļu un jauku vēstuli.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Raitis Miksons

+820

 
Ja viņa tevi mīl tad piedos!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Teiķu tā- Tas būs atkarīgs no tā ko esi nodarījis tu vai viņa! Ja tas nav saistīts ar trešo personu,tad cerība ir vienmēr!
Dod kādu ziņu viņai(piem.sms),uzaicini viņu vakariņās! Ja tas nav iespējams tad tev vajag būt pēc iespējas tuvākā kontaktā ar viņu!(Piem.kāds tusiņš,balle,kopējo draugu satikšanās nu dajebkas,lai tu viņai būtu pēc iespējas tuvāk tev) Tas varētu nostrādāt tādā gadījumā,ja viņa padomājot sapratīs ka ir zaudējusi labāko kas viņai iespējams ir bijis! (Tas viss ir dabā piedzīvots un pārbaudīts)(Tas strādā)! Vēlu veiksmi!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

dzhonsons

+689

 
Viņai jau ir cits? Ja nav, tad puķes, šampītis un daudz srisniņu + smuki vārdi (dziesmas vai dzejolis) un kaaaaaaut cik jārodas iespējai aprunāt savas attiecības )))..

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Iveta Balode

+1467

 
Egoistiski ir teikt, ka nevaru dzīvot bez viņas un t.t.! Kāpēc tad pašķīrāties? Kā var iedot padomu, ja nezini kāpēc tā notika!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tas visatkarīgs no tā kāpēc pašķīraties? Un ja viņa mīl citu ,tad atgūt var būt pilnīgi neiespējami un varbūt tā arī labak , jo lai kā jūsu attiecības atjaunotos rēta paliktu.Un ja divas sirds pusītes neder kopā ,tad tā arī paliks.Un tā ir labāk.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.