Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 11

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 3750 skatījumi

Jutājums meitenēm ;) ( bet bez melošanas )

Ģimene un attiecības » Attiecības

Pasakiet Jūs savu loģiku pēc kā jūs izvēlaties džeku ? kādam viņam jābūt , kas ir tas nepieļaujamais , ka atstumjat džekus pie iepazīšanās !! Pastāstiet godīgi ko gaidat no perfektas iepazīšanās ?? un lūdzams neslēpt neko ;) vnk ir tāda ziņkāre un reizē pamācīties vrb no savām kļūdām ..

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (11)

 
Labākā atbilde
  • 7

    balsis

Liene Lagzdiņa

+640

 
to nemaz tā nevar pastāstīt. ar katru ir savādāk, katrs ir unikāls un neatkārtojams.
bet nu mēģināšu.
pirmkārt, puisim jābūt pievilcīgam izskatā [nu attiecīgajai meitenei pievilcīgam], ja arī tas nav galvenais, tad tas ir pirmais, ko redz :) [ja nu iepazīšanās notika caur internetu, tad it kā bildes patika, dzīvē tomēr var gadīties savādāk] jābūt koptam, smaržīgam [nejau smaržas obligāti, bet pēc tīrības] es ieteiktu puišiem vairāk uzmanības pievērst sīkumiem - kā nagi, zobi u.c.
otrkārt, izturēšanās, kultūra. jābūt pieklājīgam, daudz maz džentlmeniskam. nav jau tā, ka kaut kādam paraugam, muļķības darīt bieži vien ir forši, bet visam jau ir mērs :) nu kaut kā tā
treškārt, runa, runasstils. Man personīgi, šis ir praktiski galvenais aspekts. Ir jābūt par ko runāt, ja nav, nu tad, vecīt, sorry, nekas nesanāks :) Plus, nepatīk, ja lamājas. To vari darīt kopā ar puišiem, bet ne ar meiteni.
nu tas tā īsumā, varbūt kaut ko aizmirsu, bet galveno, domājams, uzrakstīju.

pirms 14 gadiem  

Oskars Sapiegs, pirms 14 gadiem :

paldies par tavu tiešām plašo izklāstu .. un ko darī t ja arī tādiem neķeras ?? nekā ..

500

Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Iveta Balode

+1467

 
Vajag mazāk censties izskatīties tādam, kāds neesi, samākslotība tak uzreiz jūtama. Esi dabīgs un ja būs dzirkstelīte, tad aī būs nākamā tikšanās reize1

pirms 14 gadiem  

Oskars Sapiegs, pirms 14 gadiem :

bet kur te ir runa par samaakslotiibu ?? es taads nekad neesmu bijis un nebuussu

Saulgrieze♥ Rudīte♥, pirms 14 gadiem :

Bet tu jau jautaaji nevis par sevi bet par vispaar peec kaa puishus izveelas... noformolee savu jautaajumu tad... un no malas izskataas ka pats sev glaimo itkaa meitenes atbilde bija tevis apraksturoshana...

Iveta Balode, pirms 14 gadiem :

Saulgirezītei pilnīga taisnība!

Oskars Sapiegs, pirms 14 gadiem :

nuu vrb tāpēc atbildēju jo tur bija par mani teikts ?? daaa

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Evita Lapiņa

+311

 
Manuprāt, pirmais nosacijums, lai puisis būtu skaidrā un saprastu ko viņš dara nevis tā, ka nākamajā dienā saka, ka neatcerās, kas noticis.
Jābūt koptam!Nav obligāti jābut pārakajam skaistulim!Tas ir stereotips!Jābūt visam savās vietās.Zobiem jābūt tīriem un matiem mazgātiem.Jābūt stila izjūtai un jautram:)
Un par mašīnu runājot, tas nav svarīgi!ja puisis ir radoš, tad kaut vai ar vilcienu izdomās kaut kur aizvest!

pirms 14 gadiem  

Oskars Sapiegs, pirms 14 gadiem :

forši teikts ;)

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Gita Sedola

+231

 
Cik jauki ir smaidīgi džeki ar labu humora izjūtu un, neuzbāzīgi!
Lai smaidītu, protams, jābūt koptiem zobiem.
Nu, tādi džeki ir vienkārši neatvairāmi!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Man lamāšanās puiša vērtējumu samazina uz pusi. Patīk, ja puisis ir labi kopts, pieklājīgs, nesamākslots. Viennozīmīgi atmiņā paliek nagi, mati un smaids. Riebj, ja jau pirmajā tikšanās reizē atļaujas pārāk daudz vaļību. Rodas iespaids, ka meitene tiek vērtēta tikai kā gaļa, nevis kā personība. Tāpat svarīgi, lai būtu par ko parunāt, lai nebūtu galējības, ka džeks tikai runā, vai otrādi - tikai klusē.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Anete Siliņa

+3834

 
par visiem 100% piekritu Lienei. man smarza ari ir looti svariga, ta vislabak ari paliek atmina. pie runas ari ir svarigi, lai nelamatos, nurunatu tada prasta urliku valoda. lai but viegli un interesanti ar vinu runat.
un galvenais vienmer ir lai butu tada sajuta forsa no ta cilveka, bet pats jau skiet to nevar ietekmet. ta sajuta vai nu ir vai nav.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mmm, nu no perfektas tikšanās.. Ja ir vēlme tikties ar to cilvēku, tad visas tikšanās ir vnk perfektas! ;) Protams, ir jauki, ka puisis ir skaidrā, māk uzjautrināt meiteni, likt tai smaidīt:) Ir ar izdomu, tādā veidā neliks garlaikoties, tad noteikti viss būs/ir super!:))
Nauda nav galvenais ;), bet bez tās neiztikt.. Kā saka cilvēks nav jāvērtē pēc ārējā izskata, bet pēc iekšējās pasaules, kā arī mantiskās vērtības nav noturīgas..

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Waru Tew pateikt tikai wienu-meitenei nebija patiesas juutas pret Tewi,ja winja dazhu sliktu waardu deelj war Tewi pamest!!! Ja winja miileetu,tad winjai nebuutu tik wiegli Tewi pamest! Jaa,arii es esmu no sawa miiljotaa dzirdeejusi taadus waardus,ko nekad dziiwee nebiju dzirdeejusi! Un arii striida laikaa! Bet man nostraadaaja lielaa miilestiiba pret winju un es to paarcietu un tagad nju jau kaa 5 gadus esam laimiigi kopaa!!! Piedod,bet taa naw tawa waina! Taa ir meitenes waina...Winja warbuut gaidiija to mirkli,kad pateiksi kaadus waardus deelj kaa winja tewi pamestu! Nemet krenki! Ir meitenes,kas Tewi miilees un spees piedot wisu slikto!!! Pacel galwinju un PASMAIDI!!! Tew wiss izdosies! :)*

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ja es ar pilnībā piekrītu Ivetai,,man vis vairāk riebjas ka sāk kaut ko telot,,oi kāds esmu kruts džeks u.tt..un runas veids ,,lamāšanās,stulbaa smiešanās draugu prieksa,,u.tt.vis labak ja esi tads kads esi ,un protams ir atkarigs ari vizuālais,(bet nav vajadzibas dārgas drēbes )pietiek ari ar to ja viss ir tirs un kartigs..tad ari vis bus kartiba,,vel jau ari svarigi ir tas pie kadam meitenem tu ej iepzities ,(es domāju cacas)nejau kura katra caca ies ar parastu puisi iepazities vinjam citas prasibas ta teikt,,tapec pirms ej iepazities ar meiteni sākumā ta teikt noverte situaciju un pajauta sev vai ta ir ta meitene ar kuru tiesam velies iepazities,,un tad tik uz prieksu!ja nekas nesanaks tad so what,,,tad nakama var but tev ista!!!:)

pirms 14 gadiem  

Oskars Sapiegs, pirms 14 gadiem :

zini es nekad neesmu mekleejis un nemekleessu nevienu cacu ,, es tiessaam taas meitenes neciessu.. bet tas ta

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

mani kriteeriji, lai vinjsh ciena mani vairaak par sevi... lai ir darbi pirmajaa vietaa peec tam vaardi.. lai vinjsh miil arii sevi un nedara sev paari smeekjeejot un lietojot alkaholu...(lai man vecumdienaas nav blakus krunkains nopiipeejies un nodzeeries vecis, kuram to no sejas var nolasiit, ka jauniibaa miileeja ''íenjemt'')lai vinjsh nav ideaals......lai taadu no sevi netaisa... lai prot par sevi pasmieties, lai es ar vinju justos ideaala... lai vinjs miileetu par visu vairaak manii taas lietas kuras es sevii nevaru ciest... kursh par sevi prot paruupeeties un veel arii par mani...lai iesaakto pabeidz, lai lietas ko iesaak dara no sirds vinjam jaabuut taadam kura deelj es buutu gatava pamest visu uz shiis pasaules... vinjam jaabuut taadam ar kuru ja man buutu veel viena dzive - arii to veeleetos buut vinjam blakus... :) un kaa man ir palaimeejies - tas tur augshaa man taadu ir daavaajis...

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.