Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Zigmārs Dzenis

+5532

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1809 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

unknown (Google)

+1215

 
Es reiz salādēju savam bijušajam puisim pilnu auto bagāžnieku ar baltiem hēlija baloniem. Viņš pēc grūtas darba dienas, darba auto stāvvietā to atvēra, un esot bijis ļoti pārsteigts, kad visi tie baloni uzlidoja gaisā, lai gan galvot nevaru- blakus nebiju :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Dagnija Bramane

+8277

 
vēl var uzdāvināt braucienu ar gaisa balonu! ;)

vēl ienāca prātā, izjāde ar zirgu, vai aizbraukt ciemos pie strausu audzētājiem vai lamām, sievietēm patīk visādi pūkaini kustoņi.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Dagnija Bramane

+8277

 
pēkšņi, aizved uz kādu jauku vietiņu, piemēram, kalnā kur paveras skats uz jūsu pilsētu. vai pie dabas, pie kāda ūdenskrituma vai citā skaistā vietā, sakuriet ugunskuru.. utt

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Pterodaktils

+17154

 
Sekss.

pirms 14 gadiem  

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Nu nezinu. Kafija gultā, saldējums vannā, hēlija baloni automašīnā pēc grūtas darba dienas tomēr nespēj salīdzināties ar labu sex. Tās iepriekšējās ir ikdienišķas lietas, ko vajadzētu ikdienā, tāpat kā trauku mazgāšanu, pēdu masāžu, mīļiem vārdiem, uzslavām, komplimentiem, nelielām dāvaniņām. A mīlēt kādu cilvēku ir liels pārsteigums + labs sex = laba un smaidīga nākošā diena. Piepildīta pozitīvām noskaņām.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.