Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Zigmārs Dzenis

+5532

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2260 skatījumi

Sievietes, kādas smaržas Jums patīk visvairāk?:)

Ģimene un attiecības » Attiecības

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Anda Mei

+3606

 
sievietēm - svaigas ar citrusu. večiem - ar meža smaržu. vieglas. neciešu, ka paiet garām un paliek vilnis, elpu cērt ciet. kur nu vēl teātrī tādam blakus sēdēt! patīk, ka jūtu, esot tuvu otra ķermenim. tās nav ar mežu, bet večiem man konkrēti vislabāk patīk oriflame frey.

pirms 14 gadiem  

Voo Doo, pirms 14 gadiem :

Diezgan skumji, ka Tev patīk veči ar meža smaržu, nevis jauki smaržojoši vīrieši

Mārtiņš Daugins, pirms 14 gadiem :

Nu jā, tas vilnis jau pārsvarā paliek, kad kāda caca paiet garām. Liekas, ka viņa ne tikai mazgājas tajās smaržās, bet vēl arī lieko iekšķīgi. Vēmiens nāk.

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

Voo Doo - neesi sevišķi zinošs smaržās. latvieši ir izstrādājuši veselu valodu, kā par tām runāt! un ir smaržas, kam raksta, ka pamattonī ir meža smarža - ļoti svaiga, arī spēcīga, uzmundrinoša. vecis arī bez smaržām smaržo jauki - ja vien nesmird! :P
Mārtiņ - piekrītu Teu arī, bet tomēr arī puišiem tas ļoti raksturīgi (varbūt tāpēc, ka vīriešiem oža nav tik jūtīga un viņi paši nemaz nejūt, ka citiem elpu jau cērt ciet! ;)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Viktorija

+2752

 
nu man, piemēram, nav konkrētas formulas, kas tieši man patīk vai nepatīk, viss atkarīgs no apstākļiem, garastāvokļa un niansēm ;)
pašlaik man ir... nu vismaz 6smaržas! gan svaigas, gan saldas, gan rūgtas un arī tādas kas šķiet vnk ir garšīgas, jo smaržo pēc košļenēm ^^
citreiz pat mēdzu kombinēt aromātus, piem., uz rokām uzpūšot ko citu-uz kakla citu! zinu ka varbūt dažiem tas šķistu galīgi garām variants, bet nu par cik vispār man ir tā sauktie "tualetes ūdeņi" ne īstās smaržas, tad domāju, atkarībā no garastāvokļa der arī šāds risinājums

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.