Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ronalds Sniedze

+1749

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1985 skatījumi

Vai iedzimtibas vezi var arstet? Ludzu palidziet, mana drauga meitene mirst. :(

Ģimene un attiecības » Attiecības

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Ja vēzis ir vienā no pirmajām stadijām, tad to ir iespējams izārstēt, bet, ja tas ir 3šajā vai 4tajā stadijā, kad jau ir metastāzes organismā, tad izredzes izveseļoties stipri vien sarūk. Bet tas nenozīmē, ka cilvēks nevar cīnīties. Ir jādara viss iespējamais, lai stiprinātu imūnsistēmu, respektīvi, svaigi dārzeņi un augļi (vēlams dažādi), Noni sula (pasūtāma i-netā), pēc iespējas un rocības ekoloģiska pārtika, imūnsistēmu stiprinošas tējas (piem., Tereškova tējas, nopērkamas aptiekā), bebru dziedzera ekstrakts, kas pat nogalina vēža šūnas (šo preperātu var dabūt no privātpersonām,kas taisa šo preperātu).Un galvenais, vēlme uzvarēt cīņā!Lai izdodas!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

A. L.

+7446

 
Tādas lietas te nebūtu jājautā, manuprāt, bet jāiet uzreiz pie speciālista un jājautā! Domāju, ka ejiet uz tuvāko slimnīcu, vai arī, ja tuvumā ir vairākas, tad uz labāko! Un uzreiz vēršaties pie speciālistiem, kuri arī sniegs atbildi uz šo jautājumu!
Vēlu veiksmi!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Noteikti ir jāiet pie visiem iespējamiem ārstiem Latvijā .lai viņi spētu noteikt situāciju un ieteiktu kā rīkoties,,ja LV neko nevarēs izdarīt,tad gan jau atradīsies citur kur varēs izārstēt,,vairāk ticības!!Lai veicas!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mārtiņš ROZE

+370

 
Operativi dodies pie specialistiem!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.