Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Remo

+47

 
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2009 skatījumi

Mīlestība...Laulības...Vilšanās

Ģimene un attiecības » Attiecības

Šad un tad, pat samērā bieži, ir dzirdēts par šo notikumu ķedīti. Reizēm tā tiek pārfrāzēta uz atzinumu - laulības ir milestības beigas. Dažreiz - bija īsta mīlestība, bet pēc laulībām esmu vīlies, utt.
No kurienes šādas atziņas un kapēc?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Varbūt mēs paši vai pašas esam vainīgi pirms kāzām centamies izpatikt, gan izskata ziņā,gan arī citādi ,bet pēc kāzām, ek nu viņš vai viņa ir maza un par pārējo aizmirstam.Protams ir pāri kuri visu dzīvi prot sagādāt pārsteigumu savai otrai pusītei.Un viņos mīlestība saglabājas.Bet ja mēs būsim kā vecas grāmatas savā dzīvē, tad otrai pusītei kļūs garlaicīgi un radīsies citi sakari jaunāki.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Santa Bidzane

+71

 
Laulība jau nav jāglābj vienam, bet abiem kopā, ja gadījumā kaut, kas notiek netā. Cilvēkiem ir daudz jārunā un jābūt atklātiem, tieši kas patīk un, kas nepatīk-tā abiem būtu ļoti labi. Vismaz viens par otru zinātu. Tad nemaz nebūtu nekādas šķiršanās laulības sākumā un tādas nepatīkamas lietas. Laulība jau nav nekāds skaistais laiks, tā arī ir upurēšanās, bet ar ko var sadzīvot. Ja protams Tu mīli cilvēku ar, kuru esi kopā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ingūna Dreimane

+1230

 
Gadās, ka laulības ir milestības beigas, tiem pāriem,kas jau kādu laiku padzīvojuši tāpat kopā kādu labu laiku,iestājusies zināma rutīna, un tad nu cerējuši, ka caur laulībām, būs kaut kas savādāks.
un tad notiek tā, ka pēc laulībām - lielākais pārsteigums ir pārsteigumu trūkums...:)) jo otrs cilvēks jau tas pats vien palicis - ar laulību statusu nekas nemainās pāra savstarpējās attiecībās - varbūt pāris jau dzīvoja kopā "tāpat" vai dēl vientulības, un nevis dēl mīlestibas...pēc laulībām neuzradīsies mīlestiba, bet būs vien tas pats "tāpat" , un ja tev pirms tam nepatika,ka viņs ir bohēmists vai darbaholiķis vai ka viņa pļāpā vienā laidā vai audzē garus nagus - laulības to neizmainīs, veltas cerības.

pirms 14 gadiem  

Santa Bidzane, pirms 14 gadiem :

Vai tad vispār cilvēki precās bez mīlestības? Un tāpat, ja cilvēki dzīvo kopā tāpat viņiem ir kaut kāda mīlestīva. Piem.- Vai tad Jūs dzīvotu kopā ar cilvēku, kuru Jūs nemaz nemīlētu? Nemaz tā nebūtu, tā nevienam nava!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jūsu skatījumā , kas ir Mīlestība, manā, kad sirds apmet kūleni ieraugot otru pusīti, protams, cik tad var kūleņot, protams, ka vienreiz jāpiekūst, vienalga, vai tās ir laulības vai ilgstošas attiecības. Es pie tās lietas pieeju filozofiski, ja tu pie tā cilvēka aizskriesi nakts laikā ,basām kājām pa sniegu, nedomājot-mīli tu viņu, vai nemīli, -tad ar jūsu attiecībām viss kārtībā.

pirms 14 gadiem  

Remo, pirms 14 gadiem :

Jūsu situācijā, un ne tikai, tā tam būtu jābūt. Šadi uzskati vairāk vai mazāk ir visiem. Taču jautājumā norādīto ķēdīti ir nācies redzēt paša acīm reizes 4. Un laikam atbildi par konkrētu gadījumu caur puķēm varētu pateikt cilvēks, kam tā dzīvē ir bijis. Bet to te laikam nesagaidīt.

Skumji, bet šādi gadījumi tomēr pastāv.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Valdis P.

+2589

 
Jā, par 'ķēdīti'..."Jūs neesat mīlējis savu otru pusīti, pašā sākumā, piedodiet!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Valdis P.

+2589

 
Bet, kāpēc runāt par Mīlestības beigām-laulības sākumā, nesaprotu...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Valdis P.

+2589

 
Laulība ir Mīlestības sākums, bet turpmākā dzīve ir Mīlestības vidus. Pēdējais etaps- būs Cieņas turpinājums un fināls.
Tā ir Dzīves, Kristīgā, Morālā un kāda vēl atziņa.

pirms 14 gadiem  

Remo, pirms 14 gadiem :

Dzīvē gan parasti ir drusku savādāk. Vispirms rodas mīlestība un nevis otrādi. Tad jau sanāktu tā, ka visi no sākuma precētos, lai varētu mīlēt. Un tas jau golu neiesitīsi nevienos vārtos.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.